Obrim el nou any disputant el darrer cap de setmana de partits a Pomar, ja que està previst que les obres de substitució de la gespa finalitzin aquest diumenge

La primera jornada de lliga del 2019 arriba amb la millor de les notícies possibles. Si res no falla, aquest serà el darrer cap de setmana que l’Alella haurà de jugar els seus partits com a local al Municipal de Pomar (Badalona), ja que les obres de substitució de la gespa estan previstes per finalitzar aquest diumenge. D’aquesta manera, tots els equips ja podrien començar a entrenar a Alella a partir de dilluns.

En una setmana on el Prebenjamí descansa, el Primer Equip es veurà les cares amb l’Atlètic Masnou ‘B’ (diumenge a les 17h a Pomar). El bloc de Carlos Garcia ha encadenat quatre empats seguits, línia de resultats que l’ha deixat vuitè amb 23 punts, i a 12 del líder.

L’Atlètic, per la seva part, és novè amb 20 punts, després de sumar quatre desfetes consecutives amb només 3 gols marcats en els últims quatre encontres oficials. Tot i així, el nostre rival ha estat capaç de guanyar els mateixos partits a casa que a domicili (3), malgrat ser el bloc que menys gols ha marcat en tota la lliga (17).

Duels de zona alta

Mentre el Primer Equip espera poder enganxar-se de nou a la part alta, el Juvenil afronta un encontre molt complicat a Pomar (dissabte a les 17h). L’Alella, cinquè amb 19 punts i amb un partit menys que els quatre primers, rep a un Tiana que és segon després de sumar cinc triomfs seguits.

El nostre rival ha passat del setè al segon lloc de la taula i exhibeix la millor línia defensiva del campionat amb només 15 gols rebuts. Pel Juvenil, aquest és un cap de setmana clau per continuar lluitant per la segona posició, ja que el Tiana té un partit més i compta amb 23 punts.

En una setmana on el Prebenjamí descansa, el Primer Equip es veurà les cares amb l’Atlètic Masnou ‘B’

Per tancar la primera prèvia del 2019 parlarem d’un altre partit de la zona alta: el que jugaran l’Infantil ‘A’ i el Premià ‘B’ dissabte a Pomar (11:15h). L’Alella és cinquè (18) i té 6 punts menys que el seu rival, el qual suma victòries en els seus últims cinc encontres. Malgrat tenir registres similars a nivell defensiu (Premià 20 gols rebuts i nosaltres 23), en atac les coses són més desiguals: mentre el Premià marca més de 5dianes per xoc, l’Infantil ‘A’ es queda en 3.6.

La resta de la jornada

Atlètic Vilassar-Veterans (diumenge a les 17h)

UD Molinos-Cadet (dissabte a les 13h)

Cirera ‘B’-Infantil ‘B’ (dissabte a les 14:45h)

FE Montgat-Aleví ‘A’ (dissabte a les 12h)

Aleví ‘B’-AEILL Cerdanyola Mataró ‘C’ (dissabte a les 8:30h)

Aleví ‘C’-Arenys de Munt ‘B’ (dissabte a les 9:45h)

Masnou ‘D’-Alella ‘D’ (dissabte a les 12h)

Masnou ‘B’-Alella ‘E’ (dissabte a les 12h)

Aleví ‘E’-AEILL ‘E’ (diumenge a les 12h)

Vilassar de Mar ‘C’-Benjamí ‘A’ (diumenge a les 9:15h)

Benjamí ‘B’-Rocafonda ‘B’ (dissabte a les 8:30h)

Benjamí ‘C’-Tiana ‘B’ (dissabte a les 13h)