Les victòries sumades contra el Cirera ‘C’ (6-4) i el Vilassar de Mar ‘G’ (2-7) trenquen la mala dinàmica de resultats i suposen oxigen per l’Alella

Oxigen renovador; victòries necessàries. Aquest podria ser el titular de la jornada que van viure el Juvenil ‘A’ i el Benjamí ‘A’ el passat cap de setmana. Els dos equips estaven patint per puntuar, i els calia un resultat positiu per recuperar confiança.

Els primers van sumar la seva primera victòria del curs contra el Cirera ‘C’ (6-4), resultat que els deixa novens amb 3 punts. Els homes de Juan Álvarez ho van tenir molt complicat, ja que perdien per 0 a 2 al descans.

La represa, però, va ser una oda ofensiva de l’Alella. Víctor Moure (50’) i Gerard Fernández (53’) es van encarregar d’empatar (2-2). A continuació, Pau Quiles (69’) confirmava la remuntada (3-2), diana que el Cirera podria neutralitzar al 73’ (3-3). Els últims 10 minuts van ser de bogeria, ja que es van marcar fins a 4 gols. Pau Franquesa (80’) i Lucas Cucurella (86’ i 90’) van segellar el triomf local (6-4) malgrat el 5 a 4 del Cirera.

Els últims 10 minuts van ser de bogeria, ja que es van marcar fins a 4 gols.

Tornen els somriures

Després de 4 jornades sumant només 1 punts de 12 possibles, el Benjamí ‘A’ va tornar a les bones sensacions derrotant el Vilassar de Mar  ‘G’ amb molta contundència (2-7). L’Alella, desè amb 7 punts, va aconseguir el seu rècord golejador de la temporada, i va fer un pas endavant en defensa, després d’haver encaixat 16 gols en 4 jornades.

L’emoció del duel va durar mitja hora, la que va necessitar l’equip de Gerard Escalada per trencar l’empat a 1 i situar-se amb un 1 a 5 favorable. Miguel Martínez i Álvaro Gonzalo, tots dos amb un hat-trick, van liderar les operacions visitants en atac, mentre que Ihan Gamazo va ser l’autor de l’altra diana alellenca.

Sant Cebrià 1-5 Veterans | Els Veterans són líders amb 22p |

CJ Sant Esteve Palautordera 2-1 1r Equip | El Primer Equip és cinquè amb 12p |

Atlètic Vallès ‘B’ 1-2 Juvenil ‘B’ | El Juvenil ‘B’ és líder amb 12p |

Cadet ‘A’ 3-0 Sant Pol | El Cadet ‘A’ és segon amb 13p |

Mataró ‘D’ 15-1 Cadet ‘B’ | El Cadet ‘B’ és tretzè amb 3p |

Infantil ‘A’ 5-1 Cabrils ‘B’ | L’Infantil ‘A’ és segon amb 12p |