El Cadet rep el líder de la lliga a Bufalà amb una sola missió: posar-li pressió a sobre i recuperar l’average particular

Duel de gegants el que ens espera aquest diumenge (16h) al Municipal de Bufalà entre el Cadet i el Llavaneres ‘B’. El tercer classificat rep el líder amb només quatre punts de separació entre ells. Mentre el Llavaneres en té 59 amb un partit menys, l’Alella en suma 55. Al Cadet li resten set jornades per acabar la temporada (21 punts), mentre que al seu pròxim rival vuit (24).

Per tant, guanyar diumenge i recuperar l’average particular de la derrota patida en la primera volta (3-2) és vital per conservar opcions de títol i ascens. El Llavaneres encara ha de jugar contra rivals complicats com el Cabrils i l’Arenys i li hem de posar pressió.

El líder ens visita amb només una derrota en tot el curs, la qual es va donar el passat 14 d’octubre contra el Cirera ‘B’ (3-2). És, per tant, un bloc molt sòlid. Però ells també ens temen, ja que els nostres 104 gols ens acrediten com l’equip més perillós a nivell ofensiu de tota la lliga.

El líder ens visita amb només una derrota en tot el curs, la qual es va donar el passat 14 d’octubre contra el Cirera ‘B’ (3-2)

Possible oportunitat

Pel que fa a l’Aleví ‘B’, l’Alella afronta la jornada amb un ull posat en el seu partit i amb l’altre en el matx que ha de jugar el Cabrils ‘C’ contra el Premià de Dalt ‘C’. Els premianencs podrien donar la sorpresa i provocar que el nostre principal rival pel títol cedeixi punts.

De moment ens mantenim empatats amb el Cabrils al capdavant de la lliga (69 punts), fet que ens obliga a sumar de tres en tres. Dissabte (12h) juguem al camp d’un Calella ‘B’ que ocupa l’últim lloc de la taula i que no guanya des del novembre (3 punts de 72). A més, al Calella li marquen una mitjana de deu dianes per matx.

Test de dificultat

Ja per acabar, destacar que l’Aleví ‘C’ ha de visitar un camp realment complicat el pròxim dissabte ales 9h. Parlem dels dominis de l’Argentona ‘E’, quart classificat amb 58 després d’encadenar una gran ratxa de resultats. Els verds només han cedit dos punts en els últims tres mesos de lliga, malgrat que en la primera volta van caure golejats per l’Alella (8-1). Al seu camp, a més, han sumat 33 dels 36 punts possibles. La nostra condició de líders ens ha d’ajudar a conquistar Argentona!

La resta de la jornada

Primer Equip-Tiana (diumenge a les 18:30h)

Amics del Masnou-Veterans (diumenge a les 8h)

Argentona ‘B’-Infantil (diumenge a les 11:30h)

Pere Gol-Aleví ‘A’ (amistós dissabte a les 9h)

Aleví ‘D’-Argentona ‘F’ (dissabte a les 13:30h)

Benjamí ‘A’-Sistrells ‘B’ (diumenge a les 10h)

Benjamí ‘B’-Masnou ‘C’ (dissabte a les 10h)

Benjamí ‘C’-Cirera ‘F’ (dissabte a les 11:15h)

Prebenjamí-Joventut Teià (dissabte a les 12:30h)