El Prebenjamí ‘A’ s’afiança en la segona plaça i gairebé té assegurat quedar entre els tres primers

Obrim la crònica del cap de setmana amb l’espectacular partit jugat pel Prebenjamí ‘A’ al camp d’un rival complicat: l’Argentona. L’actual cinquè classificat del campionat ha estat una mica més irregular que de costum en les darreres jornades i contra els nostres no va tenir opcions.

El Prebenjamí ‘A’ va fer dos quarts inicials de llibre, mostrant-se molt seriosos i compactes. En defensa, els verds van exhibir un nivell de concentració enorme, mentre que en atac l’equip seria capaç de sortir amb la pilota jugada i combinar amb precises parets per buscar l’espai.

En menys de 10 minuts els nostres dominaven per 0 a 3 i, després d’encaixar l’1 a 3, la maquinària ofensiva alellenca es va tornar a desencadenar amb un parcial de 0 a 5 (1-8). Max Mas marcaria un hat-trick, per assolir la xifra de 100 gols en categoria Prebenjamí (aquesta temporada en porta 52). Nico (2), Bosco (2) i Ben Ben completaven la golejada visitant.

Amb aquest resultat, el Prebenjamí ‘A’ confirma la seva segona plaça amb 53 punts, dos més que un Montgat que compta amb un partit pendent. Queden 15 punts en joc i el Prebenjamí ‘A’ és a 9 del quart. Lluitarem per ser subcampions fins al final.

Amb aquest resultat, el Prebenjamí ‘A’ confirma la seva segona plaça amb 53 punts, dos més que un Montgat que compta amb un partit pendent

Eterns (2-1)

Per tancar la crònica, parlarem de l’eterna capacitat dels Veterans per competir al màxim nivell a la Divisió d’Honor. Aquest cap de setmana els nostres han derrotat el Vista Mar (2-1), tercer classificat de la lliga.

L’Alella, sisè amb 43 punts, es fiquen de ple en la lluita per entrar al TOP4. La quarta plaça és a 3 punts de marge, i el Rocafonda té un partit més jugat. Jordi Sultan i Dani Gil van marcar els gols davant el Vista Mar. L’Alella acumula 7 jornades seguides invicte a casa.

Prebenjamí ‘B’ 2-4 AEILL Cerdanyola

Sinera 4-6 Benjamí ‘B’

Mataró 1-3 Benjamí ‘A’

Aleví ‘C’ 4-7 Masnou

Aleví ‘B’ 2-2 Calella

Infantil ‘A’ 2-3 Llavaneres

1r Equip 0-3 Verdiblanca

Infantil ‘B’ 4-4 Premià de Dalt