L’Aleví ‘D’ supera el Tiana i es refà de dos partits complicats. L’Aleví ‘E’ goleja el Masnou amb autoritat

La crònica de la jornada la volem dedicar a dos equips que aquest cap de setmana han protagonitzat un clar pas endavant, evidenciant una gran millora en el seu joc. El primer protagonista és l’Aleví ‘D’, guanyador del seu duel contra el Tiana(6-2). L’Alella, setè amb 6 punts, sumava així el seu segon triomf del curs.

L’equip venia d’encaixar 22 gols en els darrers dos partits. Staff tècnic i jugadors es van conjurar per recuperar el to de la jornada inicial, i es va aconseguir amb escreix. L’Alella va jugar dos primers quarts brillants i, a partir de tercer, va saber interpretar la pressió visitant per jugar més en llarg i acabar el duel sense patir. 

Gràcies a 4 dianes seguides de Bachir, l’Alella es posava manant 4 a 0 en menys de 30 minuts de joc. El mateix Bachir marcava el 5 a 1 com a resposta al primer gol del Tiana i Álex signava el 6 a 2 final.

Les bones notícies de cap de setmana les completem amb la victòria d’autoritat de l’Aleví ‘E’, la primera de la temporada.

Aquest és el camí

Les bones notícies de cap de setmana les completem amb la victòria d’autoritat de l’Aleví ‘E’, la primera de la temporada. L’Alella va golejar per 6 a 0 el Masnou, deixant la porteria a zero per primer cop en tota la temporada.

Després de viure tres derrotes per començar el campionat, el 6 a 0 es va viure com una injecció de moral. Dani Peña va marcar un hat-trick i Ivan Cerrato i Ferran Llamas van arrodonir el triomf.

La resta de la jornada

Mataronesa 3-0 Veterans I Els Veterans són 10ens amb 4p I

Cadet ‘A’ 3-3 Argentona I El Cadet ‘A’ és 6è amb 8p I

Vilassar de Mar 7-0 Cadet ‘B’ I El Cadet ‘B’ és 16è amb 0p I

Infantil ‘A’ 1-1 Cirera I L’Infantil ‘A’ és 13è amb 4p I

Infantil ‘B’ 2-3 Argentona l L’Infantil ‘B’ és 10è amb 4p I

Aleví ‘A’ 1-3 Sinera I L’Aleví ‘A’ és 11è amb 3p I

Atlètic Masnou 8-0 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és 14è amb 3p I

Sant Pol 9-0 Aleví ‘C’ I L’Aleví ‘C’ és 15è amb 0p I

Mataró 4-3 Benjamí ‘A’ I El Benjamí ‘A’ és 9è amb 3p I

Rocafonda 2-7 Benjamí ‘B’ I El Benjamí ‘B’ és 3r amb 9p I

Prebenjamí 4-3 Sinera I El Prebenjamí és 2n amb 12p I