Petits i grans guanyen. El Prebenjamí supera els Salesians de Mataró i els Veterans guanyen deu anys després al camp del Vilassar de Dalt

Una jornada més; un partit menys per afrontar. L’últim cap de setmana de futbol dins del club ens ha deixat resultats de tota mena, però sobretot una situació singular que s’havia donat en escasses ocasions aquest curs. L’equip més jove i el més experimentat van coincidir en victòries.

El Prebenjamí (16), onzè classificat de la lliga, trencava una ratxa de sis jornades sense vèncer imposant-se als Salesians de Mataró, cuer de la categoria (3-1). L’Alella completaria un partit seriós i sabria reaccionar en els millors moments de joc del rival.

Lluitant una pilota morta dins de l’àrea, Martín Arpe (14’) obria el marcador pels locals quasi al quart d’hora de partit (1-0), diana que seria reafirmada poc després amb un gran gol cuinat entre Max Martínez i August Bruguera (23’). El central creuava tot el camp amb la pilota controlada i es desfeia de quatre contraris per arribar a la línia de fons i assistir a un Bruguera que esperava al punt de penal per afusellar la porteria rival (2-0).

Per acabar de sentenciar, i després de veure com Unai Caballero (27’) retallava diferències pels Salesians, August tornava a aparèixer en posicions ofensives per instaurar el definitiu 3 a 1 (35’). El Prebenjamí va viure una matinal d’allò més positiva al Municipal d’Alella.

Vèncer deu anys després (1-5)

Per altra banda, en la Segona Divisió del Vallès-Maresme, els Veterans del club tornarien a demostrar la seva perillositat com a visitants. Després de més de deu temporades consecutives sense guanyar al camp del Vilassar de Dalt, l’Alella l’assaltava amb una maneta (1-5).

Els nostres jugadors marxarien al descans amb la situació controlada gràcies a un xut llunyà marcat per Albert Oliva (0-1) i exhibint un bon nivell de joc, tot i que caldria esperar a la represa per veure els minuts de més encert alellenc.

Malgrat jugar amb menys fluïdesa, un doblet de Dani Gil i les dianes de Jordi Ignasi Mas i Erik Aymamí acabarien de completar la maneta dels Veterans a Vilassar (1-5). El CF Alella és vuitè amb 31 punts i té molt a prop ficar-se entre els cinc primers.

Primer Equip 0-7 Pomar I El Primer Equip és 11è amb 16 punts.

Juvenil 3-3 Premià de Dalt I El Juvenil és vuitè amb 24 punts.

AD La Llàntia 2-3 Cadet I El Cadet és vuitè amb 29 punts.

L’Infantil no va jugar lliga I És tercer amb 40 punts.

L’Aleví ‘A’ no va jugar lliga. I És tercer amb 42 punts.

Aleví ‘B’ 10-1 Salesians Mataró ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és vuitè amb 29 punts.

Tiana ‘C’ 3-1 Aleví ‘C’ I L’Aleví ‘C’ és tretzè amb 10 punts.

Vilanova del Vallès 4-2 Benjamí ‘A’ I El Benjamí ‘A’ és cinquè amb 37 punts.

Argentona ‘D’ 5-5 Benjamí ‘B’ I El Benjamí ‘B’ és tercer amb 49 punts.

Benjamí ‘C’ 0-2 Masnou ‘C’ I El Benjamí ‘C’ és sisè amb 30 punts.