L’Aleví ‘A’ es proclamarà campió si assoleix el mateix resultat que el segon classificat, mentre que l’Infantil ‘A’ pot acostar-se a només 1 punt del tercer

El gran dia ha arribat. No volem esperar més. L’Aleví ‘A’ vol posar el punt final a una grandiosa temporada certificant el seu segon ascens de categoria consecutiu. El títol de lliga i la Primera Divisió seran una realitat si es guanya dissabte a casa (9h) a la FE Montgat.

El rival de l’Alella s’està jugant la permanència i de ben segur que intentarà oferir més guerra que en la primera volta, quan va caure per 1 a 5. L’Aleví ‘A’ serà campió si obté el mateix resultat que el Llavaneres ‘B’, segon classificat amb 63 punts (6 menys que nosaltres) i amb el gol average particular perdut.

Guanyar, empatar o perdre ens serveix sempre que el Llavaneres faci el mateix, però el resultat que ens proclama campions sense estar pendents de tercers és la victòria.

El Montgat ve motivat després del seu darrer triomf contra el Vilassar de Mar ‘C’ (6-5), i buscant corregir la seva mala dinàmica a domicili. Només punts sumats de 39 possibles és el balanç de la Fundació com a visitant. A l’Aleví ‘A’ només li resta l’últim pas per ser campió.

El tren cap al TOP5

El Juvenil, per la seva part, encara té reptes importants a assolir. Dissabte a les 18:15h toca visitar un Tiana que és segon (51 punts) i que s’està jugant les seves últimes bales per lluitar per la lliga. El nostre rival és a 4 punts del líder, distància que ha de retallar en les 4 jornades que resten.

Per l’Infantil ‘A’, vèncer suposa ficar-se de ple en la lluita pel TOP3

Al Juvenilli espera un adversari de nivell, ja que el Tianaés el bloc que menys ha perdut aquest curs: només 2 derrotes. El 2 a 4 encaixat en la primera volta ens demostra que l’Alella pot competir amb ells. A més, ara mateix només estem a 1 punt del cinquè classificat, objectiu principal a assolir en aquest tram final de lliga.

Volem el tercer lloc

Per tancar la prèvia del cap de setmana cal parlar de l’Infantil ‘A’. Dissabte (11:15h) ens toca visitar el camp del Premià ‘B’, primer del últims quatre duels del curs. L’Alella afronta el matx en quart lloc (47 punts), a d’un Premià que va caure derrotat a casa nostre en la primera volta (2-1).

Per l’Infantil ‘A’, vèncer suposa ficar-se de ple en la lluita pel TOP3. El nostre rival suma triomfs (17) o derrotes (7), ja que no sap què és empatar.

La resta de la jornada

Atlètic Masnou ‘B’-Primer Equip (dissabte a les 16h)

Veterans-Viejas Glorias (dissabte a les 18h)

Cadet-Molinos (dissabte a les 16h)

Infantil ‘B’-Cirera ‘B’ (dissabte a les 14:15h)

AEILL ‘C’-Aleví ‘B’ (dissabte a les 9h)

Aleví ‘C’ (descansa)

Aleví ‘D’-Masnou ‘D’ (dissabte a les 10:20h)

Aleví ‘E’-Masnou ‘B’ (diumenge a les 11h)

Benjamí ‘A’-Vilassar de Mar ‘C’ (dissabte a les 11:40h)

Benjamí ‘B’-Santvicentí (amistós diumenge a les 12h)

Tiana ‘B’-Benjamí ‘C’ (dissabte a les 10:30h)

Prebenjamí (descansa)