Planificació estratègica. La directiva del CF Alella visita les oficines de la Fundació per coordinar el procés de formació que rebran els entrenadors del club

Coincidint amb la presentació oficial de la temporada actual, el Club de Futbol Alella i la Fundació Johan Cruyff van iniciar un projecte de col·laboració per fomentar la pràctica esportiva inclusiva al Maresme. Amb la signatura del conveni entre les dues entitats, Alella es converteix en un municipi amb capacitat per acollir a nens i nenes amb discapacitat i oferir-los la possibilitat de jugar a futbol.

Per tal d’assegurar el millor funcionament possible del projecte, des de la Fundació Johan Cruyff es treballa amb un conjunt de protocols d’actuació extremadament acurats. Un d’ells és la formació dels entrenadors encarregats de dirigir equips exclusivament inclusius o bé plantilles que incloguin algun jugador/ra amb discapacitat.

El conveni de col·laboració entre la Fundació i el CF Alella durà els tècnics de l’entitat cap a les aules d’estudi de la Cruyff Foundation. Els docents de la Fundació Johan Cruyff dotaran els entrenadors del club de les eines necessàries per tal d’aconseguir que les sessions d’entrenament i la competició es puguin desenvolupar amb èxit.

La planificació estratègica de tots aquests processos va quedar definida en la reunió que aquesta setmana la directiva del CF Alella va formalitzar a les oficines de la Fundació Cruyff amb Esther Eroles, coordinadora de projectes de la Fundació.

Joan Vidal, president del CF Alella, Manel Domínguez, sotspresident, Cristina Cardiel, directiva de l’àrea social, i Toni Palao, director esportiu, van representar el club en la trobada. En la reunió també es van definir les persones que tractaran directament els assumptes esportius i institucionals amb la Fundació Johan Cruyff. La branca esportiva serà coordinada per Toni Palao, mentre que les relacions institucionals les dirigirà Cristina Cardiel.