El CF Alella culmina la seva participació al torneig Voetball Happening sumant un ple de victòries

Era la primera vegada que sortien fora a jugar i l’experiència no ha pogut ser millor. Els Veterans han representat de primera l’esperit competitiu i de valors del CF Alella en el seu desplaçament internacional a Bèlgica. A Millen s’hi va viure un gran ambient i futbol per a tots costats.

El torneig internacional Voetball Happening 2018 va aplegar a una seixantena d’equips de veterans i a més de 2.000 aficionats. L’ambient va ser espectacular i l’organització també. “La veritat és que ens ha sorprès molt. Veníem amb la idea de fer un torneig més modest i el cert és que l’organització ha estat molt bona”, ens relata Dani Gil, membre de la directiva i capità dels Veterans.

De fet, el torneig comptava amb diferents carpes, llocs per menjar i amb constants actuacions musicals en directe. La solidaritat dels equips participants, els quals feien una donació de 35 euros per partit a una causa solidària, va estar a l’altura de l’esdeveniment.

El CF Alella va debutar a Bèlgica guanyant l’Edelhof, un dels conjunts amfitrions (3-2), però les bones sensacions alellenques no es van quedar aquí. En la resta de dies de competició, els Veterans es van mantenir invictes, sent capaços de sumar triomfs en la resta dels seus dos partits.

Primer van ser els britànics del Herne Bay Harriers qui van tastar la qualitat maresmenca, caient contra els Veterans per un 3 a 1 (3-1). El darrer triomf sumat al torneig que certificava el títol per l’Alella es va aconseguir contra el conjunt francès dels Véterans Mirabeaux (3-2).

El club es va desplaçar a Bèlgica amb 15 jugadors, xifra suficient com per imposar la seva qualitat. “Si hem d’explicar una anècdota, crec que la millor és la que va viure en Sergi Vives”, ens detalla en Dani Gil. Segons explica el capità, en Sergi té una “obsessió” amb el gol, però el problema és que no en marca “quasi mai”.

Quina era la solució? Doncs deixar que en Vives jugués de davanter uns minuts i que gaudís d’opcions en atac (veure vídeo). “Va fallar quatre o cinc ocasions davant del porter. Al final li vam deixar xutar un penal perquè es quedés tranquil i fes gol”, ens relata Gil. De primera: victòria col·lectiva i premi individual. Felicitats nois!