El Vilassar de Dalt ‘C’ és quart en la classificació, mentre que la Juventus ocupa la tercera plaça. A l’Alella li esperen dos duels contra rivals poderosos

Torna el futbol al Municipal d’Alella després d’una Setmana Santa que ens ha servit per carregar bateries i recordar com d’important és aquest esport pels nostres jugadors. Els guerrers del CF Alella han tornat amb fam competitiva, i volen premiar-nos amb una gran xifra de triomfs.

En la prèvia del cap de setmana destaquem a dos equips que s’han d’enfrontar contra rivals de la zona més alta de la taula. En primer lloc, cal parlar del Juvenil, qui visita dissabte (18:30h) el Vilassar de Dalt ‘C’.

Els verd-i-blancs ens esperen situats en la quarta posició de la classificació, i en un mal moment de forma. Les últimes tres derrotes consecutives suposen la pitjor ratxa del campionat pel Vilassar de Dalt, mals resultats que han arribat contra equips molt desiguals: 1 a 0 contra el Premià de Dalt, 0 a 1 davant el totpoderós Tiana, i 6 a 4 contra un Molinos que no era el favorit.

Pel Juvenil, aquest matx arriba abans d’una jornada de descans. Aquest factor és important, ja que l’Alella ha disputat 20 partits, 1 menys que els quatre primers, i ara mateix la plantilla és a 7 punts del quart: el Vilassar de Dalt ‘C’. En cas de vèncer, el Juvenil es posaria a 4 punts del quart amb 1 partit menys.

Ara mateix, els nostres són sisens, i encara recorden la desfeta per 3 a 5soferta contra el Vilassar en la primera volta (3-5). Fins al minut 82’, el matx estava empatat a 2, però a l’Alella li va mancar aquell punt final de definició per fer el salt definitiu en la lluita amb els millors de la lliga. En termes golejadors, el Vilassar de Dalt ‘C’ és el segon millor conjunt del campionat amb 78 dianes; nosaltres som quarts amb 62.

En termes golejadors, el Vilassar de Dalt ‘C’ és el segon millor conjunt del campionat amb 78 dianes; nosaltres som quarts amb 62.

Mirant al tercer

Per altra banda, l’Aleví ‘B’ també afronta un xoc important, en aquest cas dissabte (14h) al camp de la Juventus ‘C’. La Juve ostenta la tercera plaça amb 2 partits més que l’Alella. El pròxim rival alellenc ve de perdre per 3 a 1 contra el Cirera, resultat que va trencar una gran dinàmica de 10 triomfs seguits.

L’Aleví ‘B’ sap que el seu rival sortirà a totes, ja que s’està jugant la lliga. Ara mateix, només una victòria separa la Juventus del líder. Si ens fixem en el resultat de la primera volta, veurem com el premi va ser pels verds: 1 a 3 al Municipal d’Alella.

Aquest record, però, no ens ha de frenar, ja que l’Aleví ‘B’ viu un gran moment de forma: ja ha marcat 166 gols (27 més que la Juventus) i ha sumat 27 punts dels últims 30 en joc. Per nosaltres, guanyar suposaria consolidar cada cop més el cinquè lloc de la taula.

Molinos ‘B’-Primer Equip (diumenge a les 12h)