Presentem els tres màxims golejadors del CF Alella a escasses setmanes d’arribar a l’equador de la temporada. Aquest és el podi del gol

L’equador de la temporada s’acosta i això ens precipita a analitzar quin està sent el rendiment ofensiu dels nostres equips amateurs i de formació. Aquesta setmana parlarem de gols i ho farem configurant el podi dels tres principals killers de club.

En primer lloc cal parlar de la medalla d’or, guardó que s’emporta un Nil Caballero que lidera la classificació de golejadors del CF Alella amb un total de 41 dianes. El jugador de l’Aleví ‘C’ ha marcat el 31% dels gols del seu equip (131 gols totals) i ha aconseguit anotar en 13 de les 14 jornades que s’han disputat.

Sempre que en Nil marca, l’Alella guanya, ja que en l’únic encontre que no va convertir el Santvicentí ‘D’ provocava la nostra única derrota del curs (3-2). Malgrat aquest resultat, continuem co-líders amb 39 punts.

Un pitxitxi clar

La segona posició dins del podi de killers de l’entitat l’ocupa Gavin Taylor, atacant de l’Aleví ‘B’ i autor de 40 gols a la lliga. Aquesta xifra deixa en Gavin com a pitxitxi del campionat, amb 12 dianes més que el segon classificat.

El jugador de l’Alella anota 2.9 gols per matx i ha marcat el 33% de les dianes totals de l’Aleví ‘B’, conjunt que va líder a la lliga. Com a dada curiosa, destacar que en Gavin Taylor ha fet més gols que sis conjunts del campionat tots junts.

Nil Caballero lidera la classificació de golejadors del CF Alella amb un total de 41 dianes

Un gol cada 22 minuts

Ja per acabar, centrem-nos en la posició de bronze del podi, ocupada per Max Zellmer. El jugador del Benjamí ‘B’ ha fet 35 gols, un menys que el pitxitxi del campionat (Rubén Martínez, del Dosrius). En Max està liderant l’atac d’un Alella que és quart i que intenta escalar fins a la tercera plaça.

El golejador del Benjamí ‘B’ ha convertit el 42% de les dianes de l’equip i va aconseguir anotar set gols en un sol partit: rècord absolut! El seu rendiment està sent brillant: marca cada 22 minuts de joc. Felicitats nois; continueu igual!