Recital del Prebenjamí ‘A’ en el seu duel per la segona plaça contra el Montgat. Aleví ‘A’ i Infantil ‘A’ se sobreposen a tot 

Tallar una ratxa d’onze jornades seguides guanyant de l’equip rival no és gens fàcil. Aquesta és la fita que ha aconseguit el Prebenjamí ‘A’ aquest cap de setmana. Els verds afrontaven un matx clau per lluitar pel segon lloc del campionat i no van fallar.

L’equip va mostrar la seva millor versió de la temporada contra un dels rivals més difícils. Partit brillant en defensa, en termes d’intensitat i concentració.

Al Prebe ‘A’ no li va mancar res: es van aprofitar els errors del rival, es va saber combinar buscant el jugador lliure i sortint ràpid a l’espai i en defensa es va brillar. Un jugador del Montgat, Pau González, venia marcant una enorme quantitat de gols (62 a la lliga) i no va tenir el dia contra l’Alella. La defensa d’equip i Ibra sota els pals van fer bé la feina.

En atac, els gols van arribar sols. Un hat-trick de Bosco, incommensurable durant tot el matx, i de Max Mas ens van donar el triomf. Aquest resultat deixa l’Alella tercer amb 41 punts, a 1 del Montgat (42) i amb l’average particular guanyat (6-0).

L’Aleví ‘A’, per la seva part, va sumar un triomf decisiu contra el Catalònia (5-3) per tal de sortir de la zona baixa.

Triomf clau  

L’Aleví ‘A’, per la seva part, va sumar un triomf decisiu contra el Catalònia (5-3) per tal de sortir de la zona baixa. La victòria contra un rival directe deixa els verds en dotzè lloc amb 20 punts i suposa tallar una ratxa de cinc derrotes. El partit va tenir emoció, ja que l’Aleví ‘A’ va guanyar remuntant un 0 a 2 i un 2 a 3 en contra amb gols de Bernat Romero, Marco, Pol Rodríguez i Eloi Font. 

Competir contra tot

També volem destacar l’empat sumat per l’Infantil ‘A’ al camp del Sinera (1-1), en una jornada on l’Alella tenia moltes baixes: 12 jugadors i 1 lesionat. Es va lluitar fins al final, gaudint de moltes ocasions per haver guanyat. Mario Díaz va neutralitzar el gol inicial del Sinera per establir l’empat final. L’Alella és quinzè amb 8 punts.

La resta de la jornada

Veterans 1-1 Pomar

Cadet ‘B’ 0-9 Atlètic Masnou

Prebenjamí ‘A’ 6-0 Montgat

Benjamí ‘C’ 9-4 Dosrius

Juventus 7-3 Aleví ‘C’

Teià 11-2 Aleví ‘B’

Benjamí ‘B’ 3-5 Santvicentí

Benjamí ‘A’ 5-1 Vilassar de Dalt

Infantil ‘B’ 1-3 Vilassar de Mar

Cadet ‘A’ 0-6 Santvicentí