Golejades d’autoritat del Prebenjamí i l’Infantil ‘A’ per acomiadar l’any amb les millors sensacions possibles

El darrer cap de setmana de competició del 2021 ens ha deixat sensacions agredolces. Un total de quatre equips del club no van poder competir, havent-se d’ajornar els seus partits a causa dels protocols Covid-19. Però, com que sempre ens agrada parlar de bones notícies, us deixem la crònica de dos duels que ens van fer vibrar: el del Prebenjamí i l’Infantil ‘A’.

El Prebenjamí tanca l’any situat dins del TOP5 de la lliga, amb un balanç de set triomfs i només tres derrotes. L’Alella ha sumat 21 punts i és a 3 de la tercera plaça i a 6 del líder. La golejada aconseguida contra el Cabrera (8-1) va omplir de moral l’equip, ja que en pretemporada aquest rival ens havia marcat 8 gols.

Max Mas va tornar a liderar el Prebenjamí en la faceta ofensiva, marcant 4 dianes i consolidant-se com a pitxitxi de l’equip amb 21 gols en 10 partits. Dani Baena en va fer 2, mentre que Pau Vila i Bosco també es van sumar a la festa del gol. Al primer minut, l’Alella ja manava amb el 1 a 0 d’en Max i al minut 20 el marcador era de 4 a 0. Després del 4 a 1 del Cabrera van caure quatre dianes més.

Qui també va viure una gran darrera jornada de 2021 va ser l’Infantil ‘A’, guanyador del seu duel a casa contra el Canet (1-0).

Tres seguides

Qui també va viure una gran darrera jornada de 2021 va ser l’Infantil ‘A’, guanyador del seu duel a casa contra el Canet (1-0). Els deixebles de Joan Verdú han encadenat tres triomfs seguits, la millor dinàmica de la temporada. De fet, l’Alella ha puntuat en 6 dels darrers 7 partits disputats.

Contra el Canet, Marc Violan (22′), Joan Verdú (46′), Manuel Jiménez (50′) i Max Zellmer (65′) van marcar per part alellenca. Aquest resultat deixa l’Infantil ‘A’ novè amb 17 punts. Cal continuar així!