Triomf contra el Premià de Mar per 4 a 2, en un partit amb el marcador ajustat fins als instants finals

Protagonisme destacat en la crònica de la jornada per a l’Aleví ‘A’ S11. Després de cinc partits de lliga disputats, l’Alella ha assolit l’objectiu de la primera victòria del curs. El triomf ha arribat a casa, en la visita del Premià de Mar.

A excepció del duel contra el Montgat (1-11), en la resta de partits de lliga l’Aleví havia competit bé, caient per poc marge en el marcador. La victòria alellenca es va començar a acostar des del primer minut, quan Luca Hernández obria la llauna del matx (1’).

Al segon quart arribava l’empat del Premià, marcador amb el qual s’arribaria al descans (1-1). En la represa, Sergi Gargantiel seria l’encarregat d’encaminar les coses, fent el 2 a 1 al 36’ de partit. El resultat es mantindria viu fins quasi als minuts finals, quan Roger Rabanal (55’) i Sam Vallejo (58’) marcarien dues dianes per deixar el matx vist per sentencia (4-1).

De res serviria el 4 a 2 definitiu del Premià. Aquest resultat deixa el conjunt verd onzè, guanyant places en la classificació gràcies als primers 3 punts sumats del curs.

L’Aleví ‘A’ S12 sembla que agafa velocitat de creuer a domicili. Segon triomf seguit fora de casa per un Alella que va brillar al camp dels Salesians de Mataró (3-8).

En forma a domicili

El partit va ser d’alternatives: l’Alella va començar manant amb autoritat, però Salesians arribaria a empatar (3-3). Durant els dos darrers quarts, però, la punteria i el domini serien verds. Jan Gil (2), Bruno Coy (2), Marc Sala, Bachir i Álex Giménez (2) van marcar per les files visitants.

L’Alella és ara desè amb 9 punts i té la zona mitjana de la classificació a només un triomf de distància.

Veterans 1-1 Tiana

Premià de Dalt 5-3 Benjamí ‘A’ S9

Sinera 3-7 Aleví ‘B’ S12

Cerdanyola Mataró 1-2 Cadet ‘A’

Llavaneres 5-1 Prebenjamí ‘A’ S7

Teià 4-7 Benjamí ‘B’ S10

Benjamí ‘A’ S10 2-3 Tiana

Prebenjamí ‘A’ S8 8-0 Cirera