Premi pel Benjamí ‘B’. L’equip de Toni Larrosa és la plantilla del club que tanca el 2016 amb el percentatge més alt de punts sumats sobre el total en joc

Passi el que passi en els partits ajornats que encara han de disputar equips com el Juvenil, el Prebenjamí, l’Aleví ‘A’ o el Femení abans del canvi d’any, hi ha una plantilla de l’entitat que ja s’ha guanyat el dret a ser considerada la més efectiva del Club de Futbol Alella en aquest terç de temporada jugat fins ara.

Des d’octubre fins al desembre, el Benjamí ‘C’ ha estat capaç de guanyar vuit dels onze partits que ha disputat, sumant dos empats i només una derrota contra el líder de la lliga, el Premià ‘C’ (3-4). Els deixebles de Toni Larrosa han marcat 48 gols (4.3 per duel) i n’han rebut només 18.

En total, el CF Alella ha sumat el 78% dels punts que ha disputat. Els grans resultats objectius pel nostre Benjamí ‘B’ l’han situat en la quarta plaça del grup 29 de Tercera, amb un total de 26 punts. Per molt poc, el Benjamí ‘B’ supera el percentatge de punts assolit per l’Infantil (77%), tercer amb 21 després d’aconseguir set victòries en nou jornades. El 2017, més futbol i més reptes.

Resultats de l’última jornada

Infantil 5-1 Premià de Dalt ‘B’

Cabrils ‘C’ 3-4 Aleví ‘B’

Aleví ‘C’ 2-2 Cabrils ‘B’

Benjamí ‘C’ 10-2 Sant Pol ‘C’

Benjamí ‘B’ 5-0 Atlètic de Masnou ‘B’

Calella ‘B’ 2-1 Cadet

Arrabal Calaf 2-1 Primer Equip

Rocafonda 2-1 Prebenjamí

AEILL Cerdanyola Mataró ‘B’ 0-7 Aleví ‘A’

Pomar ‘B’ 3-0 Juvenil

Femení 2-6 CE Mataró