Els premis Alella Valora l’Esport respiren els valors del CF Alella. L’entitat és protagonista amb quatre representants premiats

Veure a tot l’esport alellenc remant en una mateixa direcció en un acte de germanor sempre és positiu. Aquesta imatge és la que s’ha pogut veure en la quarta edició dels premis Alella Valora l’Esport, esdeveniment que celebrat al Poliesportiu Municipal i presentat per Enric Vilalta, periodista de TV3, i Lara Ullod, actriu de doblatge.

L’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, i la regidora d’esports, Glòria Mans, han animat a esportistes i famílies a continuar sumant esforços plegats per mantenir la tradició esportiva del municipi. Amb l’ajuda de les entitats, l’esport suposa un element fonamental per educar i cohesionar tota comunitat.

Els premis han estat una autèntica festa i tots els clubs han recollit guardons i distincions. En el cas del CF Alella, la nostra entitat optava a cinc nominacions, de les quals quatre acabarien adjudicant-se els primers premis (el golejador David Zapata seria finalista). A continuació detallem els guanyadors.

Ángel Bonilla i David Sánchez (Premi Tècnic/a Esportiu). En la seva primera temporada exercint de coordinadors del CF Alella, Angel Bonilla i David Sánchez han aconseguit millorar substancialment el rendiment esportiu del planter del club. S’han sumat el 57% dels punts en joc a la lliga (un 15% més que la temporada passada) i un 24% més de victòries. A més, tots els equips del CF Alella han marcat un 8% més de gols i n’han rebut un 40% menys.

Prebenjamí CF Alella (Premi Junts Podem unificat pel Jurat). La tasca realitzada pel Prebenjamí del club ha estat reconeguda pel jurat dels premis. La qualitat humana de jugadors i cos tècnic ha permès integrar totalment dins de la dinàmica de l’equip a Martín Arpe, un jugador amb discapacitat. La capacitat de superació d’en Martín és un estímul pels seus companys i fa del Prebenjamí un equip totalment unit.

Juvenil Masculí (Premi Fair Play presentada per l’Àrea d’Esports). Un episodi de solidaritat viscut pel juvenil en un partit jugat al camp del Vilassar de Dalt ha copsat l’atenció de l’àrea d’esports de l’Ajuntament per proposar una candidatura de premi. Sergi Fonoyet, jugador del Vilassar, va patir una fractura de tíbia i peroné durant la celebració de matx, incident que deixaria tots els seus companys i rivals absolutament glaçats. Els dos conjunts i l’àrbitre van decidir suspendre el partit i estar al costat d’en Sergi fins a l’arribada dels serveis mèdics. Un cop traslladat a l’Hospital de Mataró, on va ser intervingut amb èxit, en Sergi va rebre la visita d’una representació del CF Alella. La directiva, representada pel president, Joan Vidal, i el vicepresident, Manel Domínguez, l’entrenador del juvenil, Samu Guerrero, i el jugador Isma Garcia van donar suport a la família del futbolista, interessant-se pel seu estat.

José Emilio Basulto (Premi compromís i dedicació). En José Basulto recollia un guardó pel seu compromís inesgotable amb el club. Ha estat durant tota una vida col·laborant amb l’entitat, ajudant en tasques d’entrenador i exercint de delegat de diferents equips del club. Una persona amb cor 100% del CF Alella.

Felicitats a tots!