El Primer Equip afronta dos partits molt importants per agafar impuls abans del Tourmalet, mentre que l’Aleví ‘A’ necessita tallar la mala ratxa

Arriba un nou cap de setmana de futbol a Alella, i ho fa amb molts compromisos interessants. El duel del Primer Equip, previst per diumenge a casa contra el Joventut Teià (19:30h) ha de servir a l’Alella per oblidar l’última derrota patida a Sant Esteve de Palautordera (2-1).

El Teià és el cuer de la competició, ja que només ha sumat 1 punt de 21 possibles. L’únic resultat positiu dels verd-i-blancs va ser en la jornada del debut, a casa i contra el Santvicentí ‘B’ (3-3). Des d’aleshores, tot han estat derrotes; les més doloroses a domicili, on el pròxim rival del Primer Equip ha rebut 24 dianes en 3 duels: 8 per cada 90 minuts.

Sens dubte, cal que l’Alella castigui aquesta fragilitat, sobretot perquè les dues pròximes jornades són claus per agafar confiança, ja que després ens tocarà enfrontar-nos al Sinera, el Masnou i el Parets: segon, quart i líder, respectivament. Necessitem un impuls per millorar la nostra cinquena plaça actual.

Arriba el líder

Si ens centrem en l’Infantil ‘B’, observem com l’Alella haurà de veure’s les cares contra el millor conjunt de la lliga: el Cabrils (dissabte a les 12:30h a casa). Els blanc-i-negres són un dels dos blocs de la competició que encara no coneixen la derrota i, a més, presenten una estabilitat defensiva espectacular: només 3 dianes rebudes en 400 minuts oficials de competició.

El líder ha realitzat fins ara dos desplaçaments, i els ha saldat amb triomfs: 2 a 4 a Teià i 0 a 5 a Cabrera. L’Infantil ‘B’, per la seva part, està amb confiança després d’encadenar dos triomfs que l’han deixat vuitè amb 6 punts. Tenint en compte que comptem amb dos partits menys que tots els rivals, hem de plantejar un matx intel·ligent, minimitzant errors, ja que estem en números de situar-nos segons.

Els blanc-i-negres són un dels dos blocs de la competició que encara no coneixen la derrota i, a més, presenten una estabilitat defensiva espectacular: només 3 dianes rebudes en 400 minuts oficials de competició

De competir a guanyar

Per acabar, tanquem la prèvia parlant de l’Aleví ‘A’, bloc que necessita passar de competir a guanyar. A Primera Divisió les coses es compliquen, i s’ha de ser molt sòlid per obtenir resultats. De moment, l’Alella ha competit contra tothom, però ha encadenat derrotes ajustades en les últimes quatre jornades: 2-1 Premier ‘C’, 3-5 Sant Gabriel ‘B’, 1-0 Santvicentí i 2-3 Vilassar de Mar.

Diumenge (10h) al camp de cuer, el Mataró, necessitem agafar impuls. El nostre rival no ha puntuat i ha rebut 34 dianes en 6 jornades. Ha arribat el moment de recuperar confiança Aleví ‘A’!

La resta de la jornada

Veterans-Boet (diumenge a les 9h)

FE Montgat-Juvenil ‘A’ (dissabte a les 12:30h)

Juvenil ‘B’-Molinos (dissabte a les 18h)

Santvicentí-Cadet ‘A’ (diumenge a les 15h)

Cadet ‘B’-Atlètic Masnou (dissabte a les 16h)

Cirera ‘B’-Infantil ‘A’ (diumenge a les 12:15h)

AEILL ‘C’-Aleví ‘B’ (dissabte a les 11:45h)

Aleví ‘C’-Atlètic Masnou ‘C’ (dissabte a les 9:30h)

Canet ‘B’-Aleví ‘D’ (dissabte a les 11:45h)

Benjamí ‘A’-Cabrera (dissabte a les 14h)

Benjamí ‘B’-Arenys de Munt ‘B’ (dissabte a les 9h)

Benjamí ‘C’-Premià ‘B’ (dissabte a les 10:30h)

AEILL ‘C’-Benjamí ‘D’ (dissabte a les 13:30)

Prebenjamí-Rocafonda (dissabte a les 11h)