El CF Alella celebra 100 anys i convida a tot el poble a sumar-se a la celebració. La presentació del centenari es farà el 22 d’abril al Casal a les 19h

Des del CF Alella ens adrecem a vosaltres plens d’il·lusió i entusiasme. Aquest 2022 celebrem els 100 anys d’història del club i ens agradaria comptar amb tots vosaltres per formar part d’uns esdeveniments especials. Tots sou coneixedors de la importància que té per a qualsevol club esportiu arribar als 100 anys. Enguany ens toca a nosaltres i volem incloure a tot el poble en la celebració. 

Per inaugurar els actes del centenari, el club organitzarà una presentació de l’agenda festiva 1922-2022 el pròxim 22 d’abril al casal d’Alella (19h). Durant l’acte presentarem tots els esdeveniments que organitzarà l’entitat amb motiu dels seus 100 anys i farem un reconeixement als ex presidents i socis més antics del club. L’acte és públic i, per tant, animem a tothom a assistir-hi, ja que projectarem un vídeo molt emotiu amb un recorregut d’imatges al llarg del segle de vida de l’entitat.

Torneig i festa popular

L’acte del 22 d’abril al Casal d’Alella servirà per presentar el gran torneig que organitzarem al Municipal el 10-11-12 de juny. La competició tindrà un format de triangular i hi participaran tots els equips del club. En total hi haurà una participació de 40 equips, creant una festa futbolística de primer nivell, amb la participació confirmada d’equips com el FC Barcelona i RCD Espanyol, entre d’altres. Hi haurà partits de totes les categories i edats. També hi farem sortejos de material esportiu i de samarretes d’alguns equips professionals.

Durant el torneig presentarem la samarreta oficial del centenari i hi haurà moltes sorpreses més. També comptarem amb la col·laboració de diferents entitats del poble. La celebració no s’acaba aquí, ja que el 18 de juny a la tarda organitzarem una festa popular al cor d’Alella (Hort de la Rectoria) oberta a tota la ciutadania. Hi haurà moltes activitats per fer, com inflables, futbolí humà o futbol freestyler. Tots els assistents podran gaudir de servei de bar, música en directe, DJ i altres sorpreses. Us hi esperem!