L’Infantil ‘B’ defensa la tercera plaça i vol acostar-se al segon. El Benjamí ‘D’ rep el líder a casa i s’hi vol acostar

Malgrat totes les dificultats que hem viscut aquest curs, seguim amb ganes de fer-la grossa aquesta temporada. Actualment el club compta amb diversos equips situats com a líders de les seves lligues, però som ambiciosos i estem en disposició d’ampliar els registres.

Dos dels blocs que més regulars estan sent i que tenen ben a prop les places de més prestigi són l’Infantil ‘B’ i el Benjamí ‘D’. Els primers reben diumenge el Pla d’en Boet (9h) després de caure contra el segon, el Montgat (1-4), i d’empatar davant el vuitè, el Premià (1-1).

Es tracta d’un duel difícil per l’Alella, ja que el Boet ha puntuat en 5 dels 7 partits jugats fins ara i és cinquè, només 2 punts per sota nostre. L’Infantil ‘B’, tercer classificat amb 13 punts, és a 2 de distància dels dos primers classificats.

Dos dels blocs que més regulars estan sent i que tenen ben a prop les places de més prestigi són l’Infantil ‘B’ i el Benjamí ‘D’.

Pels nostres seria molt important sumar un 6 de 6 en els dos pròxims compromisos contra Boet i Masnou, ja que després el calendari entra en una fase més assequible.

Després de quatre duels seguits marcant una mitjana de 4 dianes, els dos darrers partits han estat mancats d’efectivitat golejadora per part alellenca: només 2 gols entre els dos. L’equip pot revertir això i sumar 3 punts d’or que ens ajudarien a mirar cap als dos líders.

Partit de partits

Per tancar la prèvia citem el matx que dissabte (11h) juguen a casa el Benjamí ‘D’ i l’Atlètic Masnou. L’Alella acumula cinc jornades sense conèixer la derrota i ha escalat fins al segon lloc, situant-se a 5 punts del líder.

L’Atlètic Masnou (18) és, de moment, el millor bloc del campionat. Ho ha guanyat tot: 6 de 6 marcant 25 gols i rebent només 6 dianes. L’Alella, per la seva part, n’ha fet 28 i n’ha encaixat 15. En cas de guanyar, el Benjamí ‘B’ es posaria a només 2 punts de situar-se líder. Un triomf ens posa de ple en la lluita pel títol. Som-hi! Estem amb vosaltres!

La resta de la jornada