Victòria contundent del Primer Equip al camp de l’Empenta (1-5), i espectacular reacció amb caràcter Cholo Simeone dels Veterans contra el Sant Pol (4-2)

Aquesta setmana sí: dos de dos per mirar cap al futur amb optimisme. El passat cap de setmana, el CF Alella va poder celebrar un doble triomf dels dos equips del club que ja han iniciat la competició oficial: el Primer Equip i els Veterans.

A la Quarta Catalana, l’Alella va obtenir la seva primera victòria del curs imposant-se amb molta contundència a l’AE Empenta (1-5). El defensa Álex va obrir la llauna al 16’ de partit (0-1), però seguidament els locals van aconseguir empatar (27’).

Per sort, l’Alella no va necessitar ni un minut per tornar a assolir avantatge. Jesús Rodríguez marcava el 1 a 2 al 27’, resultat amb el qual es va arribar al descans (1-2).

Ja en la represa, els roig-i-negres van sentenciar amb tres cops definitius: un penal convertit per Adrián Martínez (57’) i dues dianes de Jesús (83’) i Sergi Guàrdia (85’). Aquest positiu resultat deixa el Primer Equip cinquè i amb tres punts. Aquest és el camí.

Aquest positiu resultat deixa el Primer Equip cinquè i amb tres punts

Caràcter i més caràcter

Els equips campions, fins i tot saben guanyar quan no juguen bé. Això és exactament el que van assolir els Veterans en el seu debut a casa contra el Sant Pol. L’equip va fer una primera mitja hora preocupant, jugant tota l’estona en camp propi i encaixant dos gols que feien pensar que seria impossible puntuar (0-2).

Però l’esperit made in Cholo Simeone es va despertar sobre la gespa del Municipal quan ningú ho esperava. En dues jugades aïllades, un cop de cap d’Iban Villanueva a la sortida d’un córner i una arribada espectacular de Sergi Vives des de la defensa culminada amb un xut sec ajustat al pal, els nostres van empatar el partit (2-2).

A partir del 2 a 2, l’Alella va millorar el seu posicionament tàctic i va marxar al descans amb la situació controlada. La reacció local va enfonsar totalment un Sant Pol que va acabar pitjor físicament i encaixant dos gols més: un cop de cap èpic d’Erik Aymamí i un gol de Jordi Garcia (4-2). Els Veterans ja són co-líders amb 6 punts, els mateixos que el Pomar i el Montsant.