El CF Alella aconsegueix un triomf brillant davant l’AEILL Cerdanyola Mataró, fent claudicar el rei del gol de la competició

En un cap de setmana complicat a nivell de competició a casa de la suspensió de partits, dos conjunts del club van assolir resultats destacats. A banda de la suspensió del matx dels Veterans i de l’Infantil, i del descans del Prebenjamí en competició de lliga, el CF Alella va poder celebrar múltiples alegries. Dels vuit duels jugats, el club en va guanyar sis (18 punts de 24 possibles).

Comencem fent referència a la victòria espectacular aconseguida pel Primer Equip a la Quarta Catalana. El passat cap de setmana ens visitava el conjunt amb més capacitat ofensiva de la lliga, un AEILL Cerdanyola Mataró que aterrava a Pere Gol amb el cartell de líder.

Els jugadors de Carlos Garcia, però, no es van deixar impressionar. En poc més de 30 minuts, l’Alella ja manava per un contundent 3 a 0, resultat que seria maquillat abans del descans (3-1). En la represa van arribar el 4 a 1 i el 5 a 2 definitius. Ayoub va exercir de pitxitxi anotant dues dianes, mentre que la resta van ser obra de Xavi Moreno, Dani Jurado i Axel. Després de tres jornades sense guanyar, el Primer Equip recupera sensacions i guanya un lloc: és cinquè amb 34 punts.

Gavin Taylor va tornar a aparèixer amb un hat-trick i ja acumula 60 dianes

Els més regulars (6-2)

Qui també va brillar va ser l’Aleví ‘B’, en aquest cas després de doblegar a casa el Santa Susanna ‘C’ (6-2) i confirmar-se una jornada més com a líder del campionat. L’Alella, ja amb 57 punts, encadenava al Municipal el seu dotzè triomf seguit.

Gavin Taylor va tornar a aparèixer amb un hat-trick i ja acumula 60 dianes, més gols que set equips de la lliga amb la totalitat dels seus jugadors. Pau Llorente, Oriol Cabero i Hugo Palao acabarien d’arrodonir un partit que es va complicar després que l’Alella es posés 3 a 0 i encaixés dos gols inesperats (3-2). Va caldre esperar fins a l’últim quart per sentenciar.

Veterans-Lares Legends (ajornat) | Els Veterans són quarts amb 47 punts.

Santa Susanna 2-3 Cadet | El Cadet és segon amb 48 punts.

Infantil-Arenys de Munt (ajornat) | L’Infantil és novè amb 18 punts.

Aleví ‘A’ 6-12 AEILL Cerdanyola ‘B’ | L’Aleví ‘A’ és tretzè amb 8 punts.

Aleví ‘C’ 10-5 La Torreta ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és segon amb 57 punts.

Llavaneres ‘C’ 2-3 Aleví ‘D’ | L’Aleví ‘D’ és cinquè amb 37 punts.

CE Vilassar ‘C’ 3-1 Benjamí ‘A’ | El Benjamí ‘A’ és novè amb 28 punts.

Cirera ‘E’ 2-5 Benjamí ‘B’ | El Benjamí ‘B’ és tercer amb 41 punts.