El Montsant de la Peira, líder del grup VI de la Quarta Catalana, es presenta dissabte al Municipal d’Alella.

Per a molts dels nostres equips, el segon cap de setmana de competició oficial es presenta amb la necessitat de fer un pas endavant. La primera plantilla del club s’estrenarà per fi a casa, rebent dissabte (18h) l’actual líder del grup VI de la Quarta Catalana. El Montsant de la Peira va golejar per 7 a 0 el Tiana ‘B’ en la jornada inaugural i compta dins de les seves files amb el màxim realitzador del campionat: Gonzalo Gámez (4 dianes).

El femení, per la seva part, visitarà diumenge la UD Lourdes (12:45h) amb molts problemes d’efectius, mentre que els veterans s’hauran de desplaçar de bon matí al Municipal de Llinars (8:30h). Després d’encaixar la primera derrota del curs davant el Santvicentí (1-2), l’Alella (6) s’enfronta a un rival que ve d’empatar al camp del Freta. L’Atlètic Llinars té 4 punts i en l’últim encontre jugat com a local va vèncer l’AE Dosa (2-1).

Mantenir el to

Al grup 27 de la Segona Divisió Juvenil, el nostre bloc mirarà de donar continuïtat al bon resultat sumat al camp de l’Atlètic de Masnou (2-3). Per estrenar-se com a local, l’equip de Samu Guerrero i Bernat Gispert rep diumenge (18:30h) el Calella ‘B’. La lliga es preveu igualada, ja que en la primera jornada només un partit es va decidir per més de dos gols de diferència.

Pel que fa al cadet (grup 29 de Segona), l’Alella necessita oferir un canvi d’imatge respecte el matx jugat la setmana passada contra el Vilassar de Mar ‘C’ (1-5). Dissabte (18h), el bloc negre-i-grana visita el Vilassar de Dalt ‘C’, equip que esclafaria sense compassió l’Argentona ‘C’ en el debut a la lliga (1-7).

Repetir guió

Al grup 38 de la Segona Divisió Infantil, el CF Alella intentarà millorar la seva quarta plaça actual vencent demà dissabte (9h) el Santvicentí ‘B’ al Municipal. En la primera jornada, els negre-i-granes serien un dels quatre equips que mantindria la porteria a zero. Aquest guió s’ha de mantenir.

Evitar el contrast

En a categoria aleví, el passat cap de setmana el club veuria com els seus tres equips sumaven resultats totalment diferenciats. L’Aleví ‘A’ competiria a casa contra el Masnou ‘C’ malgrat acabar caient (1-3), el ‘B’ s’exhibiria a Premià de Dalt (3-7) i el ‘C’ encaixaria 13 gols a casa (3-13).

Aquest cap de setmana, les tres plantilles buscaran seguir una única línia. L’Aleví ‘A’ ha de visitar dissabte (10:45h) els dominis de l’Aqua Hotel ‘C’, el ‘B’ rebre l’Atlètic de Masnou ‘C’ (11h) i el ‘C’ enfrontar-se a domicili al Vilassar de Dalt ‘F’ (9:15h).

Sumar-se a la causa

Per últim, la jornada en categoria benjamí i prebenjamí ens dibuixa un repte interessant: que el Benjamí ‘C’ i el Prebenjamí aconsegueixin el primer triomf del curs i se sumin als bons resultats aconseguits pels benjamins ‘A’ i ‘B’ en l’estrena de la temporada.

A la Segona Divisió (grup 14), el Benjamí ‘A’ visita dissabte (10h) el camp de la UE Sant Celoni ‘C’, mentre que a Tercera (grup 29), el ‘B’ mirarà de vèncer a casa el Vilassar de Dalt ‘F’ i superar-lo en la classificació (dissabte a les 12:30h).

En darrer lloc, el Benjamí ‘C’ (grup 32 de Tercera) i el Prebenjamí (grup 26) jugaran diumenge a casa (9h) contra la UD Cirera ‘F’ i dissabte a casa (13:30h) contra la UE Cabrera, respectivament.