La visita al camp del Premià de Dalt ‘C’ esdevé clau per calcular quines aspiracions pot tenir l’Alella. Ens volem enganxar a la lluita per l’ascens 

En una jornada on el Prebenjamí descansa, el Primer Equip ha d’afrontar un dels desplaçaments més complicats de la temporada. El CF Alella jugarà dissabte (16h) al camp del Premià de Dalt ‘C’, segon classificat del campionat. És ara o mai, ja que en cas de vèncer el bloc de Carlos Garcia es quedaria a cinc punts de la segona plaça.

El duel segon contra cinquè ve precedit pel resultat de la primera volta, on el Premià va vèncer a Pere Gol (1-3). Ara mateix nosaltres som qui acumula més triomfs seguits a la lliga (4), mentre que l’escenari ideal seria guanyar i recuperar l’average. El Premià de Dalt té la millor defensa del campionat amb només 15 gols rebuts i com a local tan sols ha encaixat una desfeta.

Ara mateix nosaltres som qui acumula més triomfs seguits a la lliga (4), mentre que l’escenari ideal seria guanyar i recuperar l’average.

Tornar a escalar 

En relació al Cadet, el CF Alella té l’objectiu de tornar a escalar posicions i optar al lideratge. Diumenge (9:30h) es rep l’AEILL Cerdanyola de Mataró a Bufalà, penúltim classificat de la lliga amb només 8 punts en 16 jornades.

El pròxim rival roig-i-negre acumula més de tres mesos sense guanyar i ja en la primera volta va patir la qualitat alellenca rebent un 0 a 5. El Cadet ocupa el tercer lloc amb 39 punts i vol aprofitar el difícil matx que té el Llavaneres ‘B’, líder amb 41, per posar-li pressió.

En darrer terme, toca centrar-nos en l’Infantil, conjunt que buscarà demostrar que està preparat per estar en la zona alta de la taula. Després de descansar a la lliga el passat cap de setmana, l’Alella es prepara per visitar un camp de màxima dificultat: el del Cirera ‘C’.

El nostre pròxim rival ens va derrotar en la primera volta (1-3) i és quart amb 27 punts, 12 més que els sumats pels nostres jugadors (vuitens). Tot i així, l’Infantil ha marcat 16 dianes més que el Cirera. Cal dir, però, que els mataronins només han deixat escapar sis punts com a locals. Es tracta, doncs, d’una demostració de fortalesa, després d’haver guanyat cinc dels últims set partits. Som-hi Alella!

La resta de la jornada

Veterans-Juventus Freta (dissabte a les 20h).

Vilassar de Mar ‘E’-Aleví ‘A’ (dissabte a les 9h).

Aleví ‘B’-Premià de Dalt ‘C’ (dissabte a les 17h).

Aleví ‘C’-Llerona ‘D’ (dissabte a les 11:15h).

Aleví ‘D’-Masnou ‘C’ (dissabte a les 9h).

Benjamí ‘A’-FP Hermes (dissabte a les 13:30h).

Benjamí ‘B’-Pla d’en Boet ‘C’ (dissabte a les 12:30h)

Benjamí ‘C’-Vilassar de Mar ‘G’ (dissabte a les 10:15h)