L’Infantil ‘A’, l’Infantil ‘B’, l’Aleví ‘C’ i el Benjamí ‘B’ s’enfronten a rivals del TOP4 de la classificació. Ens espera una jornada de màxima emoció!

En un cap de setmana de descans per l’Aleví ‘E’ i l’Aleví ‘B’, el CF Alella afronta diversos partits de nivell superlatiu. Quatre equips del club han de jugar contra rivals situats entre les quatre primeres posicions de la classificació. A continuació n’expliquem els detalls.

Comencem per l’Infantil ‘A’, el qual rep dissabte (9h) l’Atlètic Masnou ‘B’ amb la quarta plaça en joc. L’Alella ha de reaccionar després de dues derrotes si vol desfer l’empat sumat en la primera volta (3-3).

L’Atlètic és quart amb 43 punts i 21 partits jugats, mentre que l’Infantil ‘A’ ocupa el cinquè lloc (38) amb un duel pendent. Cal destacar que els masnovins arriben al partit amb el rècord de triomfs seguits del curs (5), i havent rebut només 1 gol en aquests últims cinc duels.

L’Infantil ‘B’, per la seva part, també s’enfronta diumenge a domicili (12h) a un Atlètic Masnou que actua de líder del campionat. Els blau-i-grocs han sumat 55 punts de 60 possibles i no poden fallar contra nosaltres, ja que la setmana vinent es juguen el títol contra el segon: el Calella. L’Alella, per la seva part, és sisè ab 36 punts i dos partits pendents, tenint el cinquè a1 sol punt. En la primera volta, el triomf va ser per l’Atlètic (0-4).

L’Infantil ‘B’, per la seva part, també s’enfronta diumenge a domicili (12h) a un Atlètic Masnou que actua de líder del campionat

10 gols per partit

Passem ara al futbol 7 i a parlar de l’Aleví ‘C’. El CF Alella rep dissabte (10:30h) el segon classificat, un Cirera ‘E’ que només ha perdut un duel en tota la temporada i que es manté invicte des de fa 4 mesos. A més, els mataronins acrediten una mitjana golejadora que frega els 10 gols per duel.

Qui pot competir amb aquests registres? Doncs el CF Alella. Cal recordar que els nostres són quarts, que acumulen sis triomfs seguits i que en la primera volta van estar a punt d’empatar contra el Cirera (3-2).

Per tancar la prèvia del cap de setmana, parlem del Benjamí ‘B’. Dissabte (11:40h) toca rebre l’Aqua Hotel ‘E’amb la tercera plaça en joc. Els grocs són tercers empatats a punts amb un Alella que és quart (52). Els dos conjunts compten amb el mateix balanç de resultats (17/1/5): l’Alella marca més (160 vs 152 gols) i l’Aqua rep menys (53 gols vs 60). Només resten tres jornades i, per tant, guanyar suposaria un pas de gegant per tancar la lliga tercers.