El projecte solidari pel Banc d’Aliments en el qual el club s’ha implicat ja ha superat el 20% de l’objectiu: 1.200kg d’aliments

La crisi del coronavirus ha augmentat considerablement la demanda d’aliments de primera necessitat. Les cues als Bancs d’Aliments de tot Espanya s’han multiplicat i, després de conèixer les dades de primera mà, un dels membres de la junta directiva del club va decidir aportar el seu granet de sorra per ajudar els col·lectius més necessitats.

El Bernat López, vocal de la junta i responsable de comunicació del club, és qui comanda el projecte solidari ‘Uno más uno’. A partir del 16 de juliol completarà un total de 5.000 quilòmetres en bicicleta de muntanya per tot Espanya, convertint cada km de ruta en un quilo d’aliments donat al Banc d’Aliments.

El projecte ja té més de 1.200 kg d’aliments, més del 20% de la fita final.

L’objectiu és acumular 5.000 quilos en total. Després d’unes setmanes intenses d’organització i de molt moviment, el projecte ja té més de 1.200 kg d’aliments, més del 20% de la fita final.

‘Uno más uno’ surt des de Barcelona en uns dies i efectuarà donacions d’aliments als Bancs de Saragossa, Logronyo, Vitòria, Bilbao, Santander, Gijón, Corunya, Santiago, Ponferrada, Zamora, Salamanca, Ávila, Madrid, Cáceres, Sevilla, Málaga, Granada, Almeria, Múrcia, València i Barcelona.