Els Veterans topen amb els pals en el seu partit contra el Lares Legends (1-1), tot i que mantenen la posició de promoció d’ascens

Qui també ha jugat al llarg de la setmana han estat els Veterans, els quals van cedir els primers punts de la temporada al Municipal de Bufalà. L’Alella no va poder passar de l’empat davant el Lares Legends (1-1), trencant una ratxa de nou triomfs seguits a Badalona.

Els nostres van enviar dues pilotes al pal i van fer un plus de mèrits per endur-se el triomf. El Lares s’avançava només començar en una acció a pilota aturada, però Enric Fogo aconseguia l’empat abans del descans. Malgrat la insistència local, l’Alella es va quedar sense premi.

Mancant cinc jornades pel final de la lliga al grup Sud de la Primera Divisió, els Veterans ocupen la tercera plaça de la classificació amb 57 punts, tres més que el quart classificat i principal rival per ser a la promoció d’ascens: el Lloreda ‘B’. L’Alella encara ha de jugar amb els badalonins, adversari que va ser capaç de derrotar-nos en la primera volta (1-0). Tot, per tant, encara resta obert.

Mancant cinc jornades pel final de la lliga al grup Sud de la Primera Divisió, els Veterans ocupen la tercera plaça

Sense opció

Ja per acabar, recordar que l’Infantil va caure golejat a casa en el matx que tenia pendent davant l’Arenys de Munt (0-7), un dels millors conjunts de la lliga. Pol Martínez, Ian López (2), Iker Cayuela (2), Tim Wilhelm i Marc Casademunt van deixar el seu segell ofensiu en el partit. L’Alella, per la seva part, manté el setè lloc amb 22 punts.