Quatre equips formatius de l’entitat han començat la temporada situant-se en les posicions capdavanteres de la classificació.

El Club de Futbol Alella està protagonitzant un notable inici de curs, sobretot en les categories de formació. Quatre plantilles de l’entitat han començat la temporada lluitant per liderar les seves respectives competicions, ja que cap d’ells ha perdut encara un partit.

Sens dubte, el reconeixement més destacat és per l’Aleví ‘C’, líder del grup 39 de la Tercera Divisió amb tres triomfs en tres jornades. L’Alella és un dels quatre conjunts del campionat que ho ha guanyat tot; és el menys golejat empatat amb l’Argentona (3 gols rebuts) i el més golejador amb 34 dianes (més d’onze per matx). En les estadístiques individuals, Nil Caballero (9) i Shayne Kirksay (8) apareixen com dos dels jugadors amb més olfacte ofensiu de la categoria.

L’Aleví ‘C’ és el menys golejat empatat amb l’Argentona (3 gols rebuts) i el més golejador amb 34 dianes (més d’onze per matx).

També en categoria Aleví, el CF Alella compta amb una altra plantilla que ha començat el curs de forma destacada. Parlem de l’Aleví ‘B’, segon al grup 26 de Tercera amb els mateixos registres que el ‘C’: 9 punts en tres partits. Els nostres co-lideren la classificació amb el Cabrils i l’Aqua Hotel i són el segon bloc menys golejat de la divisió: per cada diana que reben en marquen tres.

El tercer i el quart invicte

La base de l’entitat, però, pot celebrar que encara li resta un tercer conjunt invicte al grup 22 de la Tercera Divisió Benjamí. El Benjamí ‘C’ ha guanyat els dos partits que ha disputat fins ara i és a tres punts del líder amb un encontre encara pendent. Els nostres són, al costat del Sant Pol i el Vilassar de Mar, els únics equips que han sumat ple de victòries.

El quart bloc en la llista d’equips que es mantenen sense perdre és el Cadet, quart classificat del grup 26 de la Segona Divisió. En aquest cas, l’Alella suma 7 punts en tres jornades (dos triomfs i un empat) i es troba a dos punts de líder.