Quatre nominats del CF Alella als premis Alella Valora l’Esport. El club estarà representant en l’acte de lliurament de guardons previst pel 30 de juny

La IV edició dels premis Alella Valora l’Esport se celebraran el pròxim 30 de juny (19:30h) al Poliesportiu Municipal d’Esports. D’entre totes les candidatures presentades, el CF Alella ha aconseguit quatre nominacions:

Ángel Bonilla i David Sánchez (Tècnic/a Esportiu). En la seva primera temporada exercint de coordinadors del CF Alella, Angel Bonilla i David Sánchez han aconseguit millorar substancialment el rendiment esportiu del planter del club. S’han sumat el 57% dels punts en joc a la lliga (un 15% més que la temporada passada) i un 24% més de victòries. A més, tots els equips del CF Alella han marcat un 8% més de gols i n’han rebut un 40% menys.

Prebenjamí CF Alella (Candidatura Junts Podem unificada pel Jurat). La tasca realitzada pel Prebenjamí del club ha estat reconeguda pel jurat dels premis. La qualitat humana de jugadors i cos tècnic ha permès integrar totalment dins de la dinàmica de l’equip a un jugador amb discapacitat.

Juvenil Masculí (Candidatura Fair Play presentada per l’Àrea d’Esports). Un episodi de solidaritat viscut pel juvenil en un partit jugat al camp del Vilassar de Dalt ha copsat l’atenció de l’àrea d’esports de l’Ajuntament per proposar una candidatura de premi. Sergi Fonoyet, jugador del Vilassar, va patir una fractura de tíbia i peroné durant la celebració de matx, incident que deixaria tots els seus companys i rivals absolutament glaçats. Els dos conjunts i l’àrbitre van decidir suspendre el partit i estar al costat d’en Sergi fins a l’arribada dels serveis mèdics. Un cop traslladat a l’Hospital de Mataró, on va ser intervingut amb èxit, en Sergi va rebre la visita d’una representació del CF Alella. La directiva, representada pel president, Joan Vidal, i el vicepresident, Manel Domínguez, l’entrenador del juvenil, Samu Guerrero, i el jugador Isma Garcia van donar suport a la família del futbolista, interessant-se pel seu estat.

David Zapata (Esportista Masculí de Base). El màxim golejador de l’Aleví ‘A’ i tercer en la cursa pel pitxitxi de la seva lliga també ha estat inclòs en la llista de les candidatures del club. David Zapata ha marcat 81 gols en 26 partits, més de tres per jornada, i ha estat l’autor de quasi el 40% de les dianes del CF Alella.