Les plantilles del Cadet i l’Aleví ‘A’, i els seus respectius entrenadors, protagonistes de la gala gràcies als ascensos aconseguits

L’Ajuntament d’Alella ha celebrat avui la 6a edició dels reconeixements “Alella Valora l’Esport”, gala que té per objectiu reconèixer èxits i mèrits esportius a esportistes i directius, entitats, clubs i associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada en la temporada 2018-2019.

En aquesta edició s’han introduït algunes novetats: es canvia el nom de premis pel de reconeixements i es crea una comissió de valoració integrada pel regidor/a d’Esports i per representants pertanyents a l’estructura tècnica o directiva de cadascuna de les diferents entitats esportives d’Alella.

El nostre club ha rebut quatre reconeixements diferents: dos equips i els seus respectius entrenadors han estat guardonats. En primer lloc, la plantilla del Cadet, després d’assolir el títol de lliga i l’ascens a la Primera Divisió. El mateix reconeixement ha rebut l’Aleví ‘A’, campió del seu grup de Segona i també nou equip de Primera.

En aquesta edició s’han introduït algunes novetats: es canvia el nom de premis pel de reconeixements

En relació als entrenadors reconeguts, la dupla tècnica que dirigeix el Cadet, formada pel coordinador del club Ángel Bonilla i pel seu fill, Raúl Bonilla, han recollit un guardó.

Igualment, Kevin Sorbas, entrenador de l’Aleví ‘A’, també ha estat obsequiat amb una distinció, després de la gran temporada que ha fet el seu equip. El CF Alella ha estat representat a títol institucional en la gala per la presidenta, Cristina Cardiel, i el director esportiu, Toni Palao.