L’Aleví ‘A’ va tancar el 2016 amb el rècord de triomfs consecutius de tot l’any al club, empatat amb el Benjamí ‘A’ de la 2015-2016

Les vacances de Nadal arriben a la seva fi i això torna a posar el futbol a funcionar a ple rendiment. El CF Alella s’ha posat a treballar i aquest cap de setmana reapareix en competicions oficials. Tot i que els partits dels Veterans i del Juvenil s’han ajornat, i deixant de banda el descans del Prebenjamí, hi ha deu equips de club que competiran.

Per obrir el 2017, cal destacar l’espectacular estat de forma amb el qual l’Aleví ‘A’ va aconseguir tancar el darrer any. Empatant amb el Benjamí ‘A’ de la temporada passada, l’equip de Nil Oleaga ha estat capaç d’assolir el rècord de victòries consecutives de club en un any natural: un total de vuit.

L’Alella (24) és tercer al grup 37 de Tercera, situat a sis punts de líder, l’Aqua Hotel ‘C’ (30). Des que els nostres jugadors van caure derrotats contra el primer per 11 a 2, l’Aleví ‘A’ ha encadenat tres mesos seguits guanyant tots els seus partits. En aquest període, el nostre equip ha marcat 73 gols en 480 minuts: una mitjana de gol cada sis minuts i mig. Dissabte (12:30h), el CF Alella buscarà inaugurar el 2017 amb més bons resultats. El rival a superar a casa és el cuer, l’AD La Llàntia ‘B’.

La resta de compromisos

En primer lloc, el Primer Equip (5) juga dissabte (18h) a casa contra l’AE Empenta (7), rival contra el qual ha d’arribar el primer triomf del curs després d’empatar fins a en cinc ocasions. El Femení (6), per la seva part, va tancar l’any vivint un dia històric contra el Lloretenc (1-10), resultat que s’ha de refermar diumenge (9:30h) al camp de l’Atlètic de Masnou (0), un dels blocs que encara no ha puntuat a la lliga.

En categoria Cadet, el CF Alella (18) obre el 2017 rebent dissabte (9h) el Masnou ‘C’ (11), partit que ha de permetre als roig-i-negres millorar la seva sisena plaça actual i tallar la ratxa de dues derrotes consecutives. L’Infantil (21) vol escurçar les diferències amb els dos primers guanyant dissabte (13h) al camp del Molinos ‘B’ (13), mentre que l’Aleví ‘B’ (22) i l’Aleví ‘C’ (7) intentaran vèncer l’Aqua Hotel D (dissabte a les 11h a casa) i el Rocafonda (dissabte a les 10h a domicili).

Pel que fa als Benjamins, l’A (21) defensarà dissabte (10:30h) el seu cinquè lloc al camp del sisè classificat, el Santa Eulàlia de Ronçana (19); el ‘B’ (26) vol millorar el seu quart lloc actual derrotant diumenge (10h) l’Escola de Futbol Salesians de Mataró (17) i el ‘C’ (19) afrontarà dissabte (12:15h) un compromís difícil al camp del Vilassar de Dalt ‘D’ (24).