Qui és el jugador que més gols ha marcat pel club aquesta temporada? Us presentem els millors golejadors roig-i-negres

En una setmana sense gairebé competició a causa del pont de la Constitució, el CF Alella ha decidit buscar els jugadors i jugadores de tot el seu futbol formatiu i amateur que han aconseguit tenir més punteria de cada a porteria. Després de fer una àmplia recerca per totes les lligues on el club compta amb algun equip inscrit, està a la nostra disposició donar a conèixer els deu noms amb més potencial golejador.

Amb total rotunditat, el primer lloc té un propietari absolut: David Zapata, davanter de l’Aleví ‘A’. El ‘killer’ del CF Alella ha marcat quasi el 50% de les 61 dianes anotades pel seu equip. En total, Zapata n’ha fet 27 en 8 jornades (mitjana de 3.4).

La inspiració ofensiva que ha mostrat en David també l’han poguda mantenir Aitor Carrera (Infantil) i Gavin Taylor (Aleví ‘B’). Tots dos completen el podi de màxims golejadors del club, sumant 14 dianes cadascun. En la quarta plaça hi ha Manel Suero (Aleví ‘A’), amb 13 dianes en 8 jornades, mentre que el cinquè lloc és per Eric Bustamante, del Benjamí ‘B’ (11 gols en 9 duels).

Empatats amb 10 gols hi ha tres futbolistes de l’entitat. Es tracta d’Álex Ballesteros, de l’Aleví ‘A’, Nil Caballero, del Benjamí ‘A’, i Lionel Bailon, del Benjamí ‘B’. El TOP10 de ‘killers’ del CF Alella el completen els cadets Rubén Jiménez (9) i Carles Gil (9).

Els golejadors en la resta d’equips

Primer equip: 7 gols marcats en total.

Mamadou Diaby (4 gols 8 partits).

Femení: 7 gols marcats en total.

Maite López (3 gols en 4 partits).

Juvenil: 16 gols marcats en total.

David Gil (4 gols en 7 partits).

Aleví ‘C’. 20 gols marcats en total.

No cap entre golejador del CF Alella entre els 50 primers de la lliga.

Benjamí ‘C’. 23 gols en total.

Ousmane Corominas, jugador del Benjamí ‘A’ (5 gols en 2 partits).

Prebenjamí. 7 gols en total.

Max Martínez i August Bruguera (3 gols en 7 partits).