Avui us portem un contingut diferent: la classificació dels màxims golejadors del club marcant de penal

Avui parlarem de penals: aquell moment del futbol on els nervis passen a ser els protagonistes. Qui els xuta hi té poc a guanyar i molt a perdre, ja que es consideren mig gol… Però s’han de marcar

En el resum de la temporada 2019-2020, el CF Alella ha marcat un total de 33 dianes des dels 11 metres, tot i que sis de les plantilles que formen part del club (Aleví ‘C’, Aleví ‘D’, tots els Benjamins i el Prebenjamí) s’han quedat sense la recompensa d’anotar un penal a la lliga.

Un cop analitzades totes les dades golejadores, hem descobert el podi del penal CF Alella 2019-2020. El líder indiscutible en aquesta faceta és el capità dels Veterans, Dani Gil. En Dani ha marcat 6 gols de penal dels 13 totals que ha fet durant la temporada.

El líder indiscutible en aquesta faceta és el capità dels Veterans, Dani Gil (6 gols)

Gil ha estat el pitxitxi de l’Alella, però no n’ha tingut prou i en l’any que ha celebrat els 40 ha volgut copsar més titulars: rècord de penals del club, rècord de gols de falta del seu equip i rècord de targetes grogues amb els Veterans (també 6!).

Les altres dues places del podi dels penals les ocupen jugadors del Primer Equip i de l’Infantil ‘B’. Tant Rafa Muñoz (1r Equip) com Nil Hernández (Infantil ‘B’) han acabat la temporada anotant 3 dianes des dels 11 metres. En Rafa ha estat el pitxitxi del seu equip amb 9 gols, mateixa xifra que ha marcat en Nil amb l’Infantil.