La ratxa triomfal de l’Aleví ‘A’ s’allarga amb la novena victòria seguida; el Primer Equip guanya per primer cop a la lliga

La primera jornada de competició del 2017 va deixar dues grans alegries al CF Alella. En categories de formació, tots els flaixos se’ls va endur l’Aleví ‘A’, l’equip en més bona forma de l’entitat. El bloc dirigit per Nil Oleaga i Álvaro Domínguez ens va premiar amb un recital de futbol ofensiu per obrir l’any nou: 15 a 1 contra l’AD La Llantia ‘B’. Álex Ballesteros (4), Bruno Vilardell (5), Marc Bustamante (2), Manel Suero (4) van ser els autors dels gols roig-i-negres.

Aquest resultat sumat per l’Aleví ‘A’ (27) suposa el novè triomf seguit del CF Alella i consolida el nostre equip en la tercera plaça de la lliga, només sis punts per sota del líder. A més, els 15 gols marcats suposen el rècord golejador de tot el club en un sol partit d’aquesta temporada, superant un 10 a 0 aconseguit per l’Infantil i un 1 a 11 sumat per l’Aleví ‘B’.

La primera arriba per fi (5-1)

Ha calgut esperar tres mesos, però per fi ha arribat. El Primer Equip del CF Alella va poder celebrar la seva primera alegria total del curs, imposant-se per un resultat molt clar a l’AE Empenta (5-1). El bloc de Carlos Garcia supera l’equip premianenc en la classificació del grup VI de Quarta Catalana, després de fer el seu millor partit en tota la lliga.

L’Alella (8) escala ara fins a la x plaça de la taula, gràcies als gols marcats per Andrés Pallas (11’), Ayoub (33’), Bernat Gargante (42’), Brian Lisak (62’) i Mamadou (80’). Després d’encaixar un 5 a 0, l’Empenta maquillaria el resultat al 83’ (5-1), però no podria evitar una derrota molt dura.

La resta de la jornada

La resta dels resultats del camp de setmana al club es resumeixen amb un balanç de dos triomfs, dos empats i quatre derrotes. L’Infantil (24) continua tercer gràcies a desfer-se amb contundència de la UD Molinos ‘B’ (1-4). L’Alella sortiria a dominar i ràpidament assolia un avantatge de 0 a 3 que sabria gestionar.

El Benjamí ‘B’ (29), per la seva part, escala fins al tercer lloc i ja té el líder a només quatre punts. L’equip de Toni Larrosa va completar una maneta al camp de l’Escola Salesians (0-5) amb hat-trick d’Eric Bustamante inclòs.

Els dos empats de la jornada aconseguits contra l’Atlètic de Masnou (2-2) i el Vilassar de Dalt ‘D’ (2-2) els van sumar un Femení (7) que segueix creixent i el Benjamí ‘C’ (20). Cadet (18), Aleví ‘B’ (22), Aleví ‘C’ (7) i Benjamí ‘A’ (21) caurien derrotats davant el Masnou ‘C’ (2-4), l’Aqua Hotel ‘D’ (1-6), el Rocafonda (8-0) i el Santa Eulàlia de Ronçana (1-0).