El CF Alella trenca la mala dinàmica de resultats remuntant contra el Rocafonda en un cap de setmana on el club ha sumat 9 triomfs!

victòries, empats i només derrotes en 14 partits oficials. Aquest és el balanç de resultats aconseguit pel CF Alella en l’últim cap de setmana de competició. El club ha sumat 30 punts dels 42 possibles, assolint un percentatge d’èxit del 71% sobre el total de punts en joc.

Primer Equip, Veterans, Cadet, Infantil ‘A’, Aleví ‘A’, Aleví ‘B’, Aleví ‘D’, Aleví ‘E’ i Benjamí ‘B’ van tancar els seus compromisos amb victòria. Benjamí ‘A’, Infantil ‘B’ i Aleví ‘C’ van ser els ‘autors’ dels empats, mentre que el Prebenjamí i el Benjamí ‘C’ van ser els únics conjunts de l’entitat ‘condemnats’ a la derrota.

De la darrera jornada, en destaquem les prestacions ofertes pel Primer Equip, bloc que havia caigut en una negativa dinàmica de resultats que va quedar trencada el passat cap de setmana.

Els de Carlos Garcia havien encadenat jornades sense guanyar (empats seguits i derrotes seguides), però la plantilla va ser capaç de reaccionar al camp del Rocafonda (2-7). Malgrat començar perdent, encaixant dos gols abans del minut 10 (2-0), l’Alella no es va rendir.

Malgrat començar perdent, encaixant dos gols abans del minut 10 (2-0), l’Alella no es va rendir.

Abans de l’equador del primer temps, els visitants ja havien empatat amb gols d’Enric Montserrat (17’) i Marc Gasulla (20’). Al 37’, Dani Rubio capgirava el marcador amb el 2 a 3, i ell mateix seria l’encarregat d’obrir forat marcant el 2 a 4 (47’) i el 2 a 5 (81’).

Quasi en temps afegit, Yeste i Albert Campos es van unir a la festa golejadora de l’Alella per situar el definitiu 2 a 7 en el marcador. Les 7 dianes marcades suposen un nou rècord ofensiu de la temporada pel Primer Equip, el qual és onzè amb 23 punts. Al camp del Rocafonda, el juvenil Álvaro Domínguez va estar sota els pals durant els 90 minuts.

Veterans 5-1 Premià | Els Veterans són tercers amb 42p |