El Primer Equip efectua la seva reaparició a la lliga, mentre que els Veterans busquen mantenir el primer lloc. L’Infantil ‘B’ juga a la Dani Jarque

Un nou cap de setmana de competició s’acosta, i des del club hem volgut destacar tres partits importants. Per començar, parlarem de la reaparició que efectuarà el Primer Equip, diumenge a les 19:30h, a casa contra la Juventus ‘B’.

L’Alella va de descansar la jornada anterior, fet que ha deixat la plantilla en setè lloc, amb un partit menys que els rivals. Els 9 punts sumats en 5 jornades (3 triomfs i 2 derrotes) són un balanç millor que el de la Juventus, conjunt que ha jugat un partit més i que actualment disposa de 7 punts.

Defensivament, el Primer Equip és molt més sòlid, sent la segona millor defensa de la lliga empatat amb el Masnou ‘B’ (6 gols encaixats), però la Juve és realment perillosa, ja que ha sumat 6 dels seus 7 punts fora de casa i ve de guanyar el tercer: el Masnou ‘B’ (0-2).

Atac contra defensa

Per altra banda, el duel que diumenge (9h) enfronta els Veterans i el Premià a Alella es pot descriure com un xoc d’estils. Els nostres, molt més sòlids tàcticament, lideren la lliga en solitari amb 16 punts, mentre que el Premià és quart amb 14. Tots dos blocs són, al costat del Pomar, els tres conjunts que es mantenen invictes a la lliga.

Què podem destacar del Premià? Els seus increïbles registres ofensius: han marcat 32 gols en 6 partits

Què podem destacar del Premià? Els seus increïbles registres ofensius: han marcat 32 gols en 6 partits (més de 5 de mitjana), però també han estat castigats, rebent més de 3 dianes per duel. A l’Alella, per la seva part, només li han marcat 8 gols en 6 partits. Aquest és, sens dubte, un duel d’atac contra defensa. De partit boig contra partit controlat. El Premià ve d’empatar a 3 davant el Pomar i el líder acaba de vèncer el Montsant (3-2).

Ja per tancar la prèvia, hem de citar l’especial matx que diumenge (10h) jugarà l’Infantil ‘B’ a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L’Alella s’enfronta a l’Espanyol ‘C’, bloc format per noies i que és el nostre principal perseguidor a la taula. L’Alella suma 6 punts de 9 possibles després d’encadenar bons resultats contra el Masnou ‘C’ (1-4) i el Cabrera ‘B’ (4-1), mentre que les blanc-i-blaves només han jugat un sol partit (triomf per 0 a 8 a Cabrera) i són vuitenes amb 3 punts.

La resta de la jornada

Juvenil ‘A’-Mataró ‘D’ (dissabte a les 18h)

Masnou ‘C’-Juvenil ‘B’ (dissabte a les 15:45h)

Mataró ‘B’-Cadet ‘A’ (dissabte a les 12:15h)

Cadet ‘B’-Tiana ‘A’ (dissabte a les 16h)

Infantil ‘A’ (descansa)

Santvicentí-Aleví ‘A’ (dissabte a les 10h)

Vilassar de Mar ‘I’-Aleví ‘B’ (dissabte a les 9h)

Cirera ‘E’-Aleví ‘D’ (dissabte a les 10:30h)

Benjamí ‘A’-Sinera (dissabte a les 11:40h)

Benjamí ‘B’-Canet ‘B’ (dissabte a les 9h)

Benjamí ‘C’-Aqua Hotel ‘F’ (diumenge a les 10h)

Calella-Benjamí ‘D’ (diumenge a les 10h)

Prebenjamí (descansa)