El Prebenjamí ‘A’ S8 fa un gran partit contra el Montgat, trencant la condició d’invicte com a local del seu rival 

Espectacular victòria l’assolida pel Prebenjamí ‘A’ S8 fora de casa. D’una banda, el triomf permet a l’equip afiançar-se en tercera posició, amb 65 punts, 1 més que el Teià, quart amb 64.

De l’altra, l’Alella ha estat capaç de trencar la dinàmica d’invicte del Montgat, qui havia guanyat els 13 partits disputats com a local aquesta temporada. De fet, en tot el curs, el nostre rival només havia perdut en dues ocasions, i una d’elles ja havia estat contra nosaltres al nostre camp (4-2).

El matx tindria l’emoció requerida en un enfrontament segon contra tercer. Del 0 a 2 inicial de l’Alella, gràcies als gols de Jesús Vega (12’) i Quim (18’), es passaria la reacció del Montgat (2-2).

Llavors apareixia la màgia d’Eric Navarrete, autor de 31 dianes aquesta temporada i bigolejador en el dia d’avui (2-4). La cirereta final la posava Mila O’Gorman, al 38’, fent el 2 a 5 definitiu.  

Aquest resultat suposa la quarta victòria seguida del Prebe, el qual és tercer amb 65 punts, a 7 de la segona plaça quan només resten tres partits per disputar-se.

Aquest resultat suposa la quarta victòria seguida del Prebe, el qual és tercer amb 65 punts, a 7 de la segona plaça quan només resten tres partits per disputar-se.

La resta de la jornada

Sant Esteve Palautordera 4-3 Veterans

Premià de Dalt 6-2 Prebenjamí ‘A’ S7

Argentona 7-2 Benjamí ‘B’ S10

Atlètic Masnou 3-2 Aleví ‘A’ S12

Benjamí ‘A’ S9 6-2 Calella

Rocafonda 5-0 Aleví ‘B’ S12

Benjamí ‘A’ S10 6-4 Sistrells

Aleví ‘A’ S11 1-6 Premià de Dalt

Infantil ‘A’ 2-0 Vilassar de Dalt

Vilassar de Dalt 4-1 Cadet ‘A’

Juvenil ‘A’ 0-9 Vilassar de Dalt