L’Alella goleja el Cabrils a la Quarta Catalana fent un gran partit. L’Infantil ‘A’ manté el lideratge i els Veterans sumen contra el tercer

Espectacular triomf del Primer Equip al camp del Cabrils, resultat que certifica la segona victòria del curs de l’Alella. El conjunt de Miguel Pirt, desè amb 9 punts, ha fet mèrits per estar en una situació classificatòria superior, però la manca d’efectivitat en atac ha penalitzat molt l’equip.

Contra el Cabrils, les ocasions s’han transformat en gols i els verds han completat una actuació de notable alt, assolint el rècord de dianes de la temporada.

L’Alella semblava dominar el partit a mitjans de la primera part, després dels gols de Steeven (17’) i Ezzobayr (36’), però el Cabrils retallava distàncies al 47’ (1-2). La reacció seria neutralitzada amb contundència, novament amb l’aportació de Steeven (56’) i amb dianes de Gabriel Henrique Gomes (67’), David Piris (85’) i Ezzobayr (87’). 1 a 6 final i injecció de moral abans del pont.

L’Infantil ‘A’, per la seva part, es manté líder de la lliga després de superar amb nota el duel de titans al camp del segon, els Salesians de Mataró (2-2).

Seguim primers!

L’Infantil ‘A’, per la seva part, es manté líder de la lliga després de superar amb nota el duel de titans al camp del segon, els Salesians de Mataró (2-2). Els nostres van tenir el triomf sota el braç fins al minut 60, quan l’empat final va arribar per part local. Adrià Paz i Alberto Sola van marcar les dianes verdes d’un Alella que és líder amb 24 punts, 1 més que el segon.

Competir i competir

Felicitem també als Veterans, els quals tornen a demostrar que poden sumar punts i donar batalla a qualsevol equip de Divisió d’Honor. Onzens amb 11 punts, l’empat sumat a domicili contra el Ponent (1-1) té molt valor. El rival està ficat de ple en la lluita per la lliga i només ha perdut un dels darrers 8 partits. Jordi Ignasi Mas seria l’autor del gol alellenc a Granollers.