La darrera jornada de competició ens ha dut moltes alegries. Les més significatives van arribar amb els recitals del Primer Equip, l’Aleví ‘C’ i el Prebenjamí.

Ens volem agafar a la lliga; ho lluitarem al cent per cent. El passat cap de setmana, el grup V de la Quarta Catalana va presenciar una autèntica exhibició ofensiva del Club de Futbol Alella. Un superat Mataró Athletic s’enduia un sac de gols de Pere Gol (8-2) i veia com el bloc de Carlos Garcia sumava el tercer triomf dels darrers quatre partits.

En deu minuts l’Alella ja manava (2-0) i, després de rebre el 2 a 1, els locals van tornar a colpejar fins al 8 a 1. Carlos Garcia (4), Carles Ramon (2), Axel i Ayoub marcarien les dianes roig-i-negres. Ara ja som vuitens amb 12 punts sumats.

Si el reforç positiu de la victòria del Primer Equip va ser titànic, el bon resultat sumat pels Veterans (desens amb 16 punts) també ho va ser. Després d’unes setmanes d’irregularitat, els nostres assaltaven el camp del cinquè, el Sant Crist (1-2).

Els gols del matx arribarien en la segona meitat (0-0), sent els locals els primers en colpejar mitjançant un contraatac. Dani Gil, de falta directa, i el totcamins Jordi Garcia, de forma heroica al minut 93, van capgirar la situació per un Alella que va remuntar amb deu homes sobre la gespa.

Si el reforç positiu de la victòria del Primer Equip va ser titànic, el bon resultat sumat pels Veterans (desens amb 16 punts) també ho va ser.

De líders (0-3)

Per altra banda, baixant fins al Cadet, observem com el CF Alella va recuperar la primera plaça de la lliga derrotant l’Arenys de Mar ‘B’ a domicili (0-3). La plantilla roig-i-negra ha sumat set triomfs en vuit jornades i es manté invicta amb 22 punts. Albert Espinosa i un doblet de Marc Chiloeches van donar la victòria a Arenys.

En gran forma

Tanquem el balanç de la jornada amb una extensa valoració dels partits de l’Aleví ‘C’, el Benjamí ‘C’ i el Prebenjamí. Els primers imposaven el seu joc combinatiu i les jugades d’estratègia per esclafar el Sant Celoni ‘F’ (14-3) i mantenir-se segons amb 21 punts. Un penal convertit per Marc Mallafré, dos gols d’Aquiles, un d’Albert Renart, cinc de Nil Caballero, quatre d’Ousmane i un d’un pletòric Shayne Kirksay van guiar els nois de Kevin Sorbas.

Qui també va vibrar d’alegria va ser el Benjamí ‘C’, en aquest cas després de remuntar un marcador advers davant l’Aqua Hotel ‘E’ (1-2). Max Martínez, de córner directe, i Pedro Olba feien embogir la grada de pares i pares amb els seus gols. El Benjamí ‘C’ és sisè amb 12 punts i suma quatre victòries en set jornades. Ja per acabar, destacar la brillant golejada certificada pel Prebenjamí davant el Pineda de Mar (6-0), resultat que ens deixa setens amb 9 punts. Héctor López (2), Oriol Font, Miguel Martínez (2) i Marco Ribechini signarien les dianes roig-i-negres a casa.

Infantil 3-4 Pla d’en Boet | L’Infantil és onzè amb 3 punts.

Aleví ‘A’ 3-3 Arenys de Mar | L’Aleví ‘A’ és catorzè amb 2 punts.

Aleví ‘B’ 1-2 Mataró ‘G’ | L’Aleví ‘B’ és segon amb 21 punts.

UE Cabrera ‘B’ 4-5 Aleví ‘D’ | L’Aleví ‘D’ és vuitè amb 12 punts.

UE Vilassar de Mar ‘C’3-3 Benjamí ‘A’ | El Benjamí ‘A’ és vuitè amb 15 punts.

Cabrils ‘B’ 4-5 Benjamí ‘B’ | El Benjamí ‘B’ és cinquè amb 16 punts.