El Pavelló Municipal de Premià de Dalt va acollir una de les Nits de Campions que se celebren arreu del territori.

La delegació del Maresme va celebrar ahir la seva Nit de Campions 2018. Unes 1.200 persones van omplir el Pavelló Municipal de Premià de Dalt per assistir a l’entrega de premis als campions i campiones de lliga 2017-2018 i presenciar quatre guardons especials.

A l’acte s’hi va desplaçar el vicepresident de l’FCF Pere Guardiola; l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Premià de Dalt, Antoni López; el directiu de l’FCF i l’LCFS Javier Lerma; el subdelegat del CTA al Maresme, Manuel Romero; el subdelegat de l’LCFS al Maresme, Joan Vázquez; i la subdelegada de l’FCF al Barcelonès, Maria Jesús Mateo; entre d’altres.

Tot el futbol del Maresme va fer un homenatge als presidents i presidentes que aquesta temporada han deixat el càrrec a la seva entitat. Per aquest motiu, la Federació Catalana de Futbol va voler fer-los un petit reconeixement per agrair la seva tasca al capdavant d’un club i contribuir a fer un millor futbol i futbol sala català.

Joan Vidal, ara ja ex president del CF Alella després de molts anys treballant de forma incansableper a l’entitat, va rebre una placa de commemoració per part de la Federació.

Joan Vidal, ara ja ex president del CF Alella després de molts anys treballant de forma incansable per a l’entitat, va rebre una placa de commemoració per part de la Federació.

Vidal, a més, també es va endur una ovació de part de tots els presents, especialment de tota la delegació del CF Alella encapçalada per la presidenta Cristina Cardiel, el vicepresident Manel Domínguez, el director esportiu del futbol base, Toni Palao, i el coordinador del planter, Ángel Bonilla.

Els membres de la directiva del club també van donar suport a la plantilla de l’Aleví ‘C’, bloc de jugadors que va recollir el trofeu que els acredita com a campions de lliga de la temporada 2017-2018.