Recordatori a Miguel Lima. En els últims dies ens ha deixat una persona que ho va donar tot per ajudar el club en el dia a dia 

El Club de Futbol Alella vol dedicar-li un afectuós recordatori a una persona entranyable i estimada dins de l’entitat. Parlo de Miguel Lima, un dels col·laboradors i aficionats més fidels que ha tingut l’Alella.

En Miguel ens va deixar fa escassos dies, però el seu record sempre estarà present al camp municipal de futbol. Jo el coneixia personalment des de feia molts anys, abans de coincidir amb ell quasi cada dia en les instal·lacions esportives del club.

Només tinc paraules d’agraïment i afecte cap a ell. Era una gran persona i s’estimava de debò l’Alella. Durant els últims anys de la seva vida sempre venia al camp acompanyat d’un pot de pintura i un pinzell i es passava hores i hores repassant tot el camp de futbol.

Cada dia que el temps ho permetia, en Miguel agafava la seva moto i es presentava al Municipal disposat a ajudar. La junta, i jo personalment, sempre l’hem trobat a faltar des que es va veure obligat a deixar de venir.

Persones com en Miguel, sempre amb voluntat de sumar esforços per tirar endavant un projecte col·lectiu, són les que fan possible que clubs humils com el nostre funcionin com cal. Ara, encara que ja no sigui entre nosaltres, cada cop que entro al camp de futbol el busco i el trobo. En Miguel Lima sempre serà de l’Alella. Sempre serà un dels nostres.

Descansi en pau

Joan Vidal Tió

President del CF Alella