El CF Alella encara la darrera jornada del 2017 amb una sola missió: sumar el màxim de punts possibles. Vinga nois! Feu-nos el millor regal!

Després del pròxim cap de setmana, el futbol a Alella arribarà a una aturada tècnica fins al 13 i 14 de gener. Serà aleshores quan les competicions oficials tornaran a funcionar, fet que dota la present jornada d’una importància especial: és l’última del 2017.

El Primer Equip hi arriba situat en la millor ratxa del curs, després de sumar 12 dels darrers 15 punts en joc. El bloc de Carlos Garcia rep diumenge (18:30h) el Canet, un rival que no pot marxar de Badalona amb cap premi.

L’Alella ocupa la setena plaça amb 15 punts (5 triomfs i 5 derrotes), mentre que el seu rival en té 13 (balanç de 4/1/5). El Canet acumula dues derrotes consecutives a domicili, però ha marcat gairebé la mateixa de gols que els roig-negres (25 per 23).

Després de dues jornades, el CF Alella suma 3 punts i afronta la pròxima jornada de descans amb els deures fets.

Ens hi juguem molt

Per altra banda, el Cadet i l’Aleví ‘C’ encaren el darrer escull del calendari del 2017 havent-se d’enfrontar amb dos dels seus màxims rivals. Els primers juguen dissabte (12:15h) a domicili contra el Llavaneres ‘B’.

Els nostres són líders amb 23 punts i el Llavaneres ocupa la segona plaça amb 22. Mentre el CF Alella es manté invicte, el seu rival s’erigeix com el millor atac de la categoria (39 gols); no perd des de la segona jornada.

En darrer terme, l’Aleví ‘C’ defensarà el seu segon lloc a casa (dissabte a les 11:30h) davant l’Argentona ‘E’. Tots dos equips es troben empatats a 24 punts, amb vuit triomfs i una derrota. El ‘C’ ha de fer valdre la seva regularitat a casa: 12 punts de 12 possibles.

La resta de la jornada

Sant Cebrià-Veterans (dissabte a les 18h).

Infantil-Argentona ‘B’ (diumenge a les 9h a Bufalà).

Pere Gol-Aleví ‘A’ (amistós el dissabte a les 9:30h).

Aleví ‘B’-Calella ‘B’ (dissabte a les 10h).

Argentona ‘F’-Aleví ‘D’ (dissabte a les 9h).

Sistrells ‘B’-Benjamí ‘A’ (diumenge a les 9:30h).

Masnou ‘C’-Benjamí ‘B’ (dissabte a les 10:30h).

Salesians Mataró ‘C’-Benjamí ‘C’ (dissabte a les 9:30h).

Joventut Teià-Prebenjamí (diumenge a les 12h).