Regularitat: aquest és el terme que millor defineix la temporada que està realitzant el conjunt de Toni Larrosa.

L’última jornada de lliga ha evidenciat que dins del futbol formatiu del CF Alella hi ha un equip casat amb els punts. Parlem del Benjamí ‘B’, bloc que ostenta el rècord de menys derrotes dins de l’entitat aquesta temporada (només una en cinc mesos de competició).

Els jugadors de Toni Larrosa ocupen la tercera plaça del campionat amb 45 punts, un menys que el líder actual, el Premià ‘C’ (46). Després de superar el Pla d’en Boet el passat cap de setmana, el Benjamí ‘B’ ja acumula nou partits consecutius puntuant.

L’Alella hauria de suar per tal de vèncer, ja que el seu avantatge inicial (0-2) quedaria anul·lat pel Boet (3-2). Al final, però, els nostres van poder reaccionar i imposar-se amb gols d’Edu Bertran (2), Lionel Bailon (2), Ajani Sené i Teo Drago.

Al Cadet se li escapen dos punts (3-3)

Mentre el Benjamí ‘B’ guanyava fora de casa, el Cadet es quedava amb la mel als llavis al camp del Tiana. L’Alella, novè classificat (23), passaria de marxar al descans amb un 1 a 3 favorable a veure com el rival li empatava el partit mancant deu minuts. Les últimes ocasions serien pel Tiana i els nostres s’haurien de defensar amb tot.

L’Infantil es posa segon

L’altra gran notícia del cap de setmana és la segona posició assolida per l’Infantil després de golejar el Llavaneres (7-0) amb cinc dianes d’Aitor Carrera (segon en la cursa pel pitxitxi amb 29 gols) i dues d’Essam Ehmimed i Omar Mesbah. El Young Talent (43) és només a quatre punts dels nostres jugadors, els quals volen lluitar per la lliga.

Primer Equip (descansa) I El Primer Equip és onzè amb 16 punts.

Santvicentí 0-2 Veterans I Els Veterans són onzens amb 24 punts.

Juvenil 3-5 AEILL Cerdanyola I El Juvenil és setè amb 23 punts.

Juventus ‘D’ 1-9 Aleví ‘A’ I L’Aleví ‘A’ és tercer amb 39 punts.

Aleví ‘B’ 2-7 Masnou ‘E’ I L’Aleví ‘B’ és vuitè amb 26 punts.

UD Molinos ‘B’ 6-0 Aleví ‘C’ I L’Aleví ‘C’ és dotzè amb 10 punts.

Mollet 2-1 Benjamí ‘A’ I El Benjamí ‘A’ és cinquè amb 34 punts.

Benjamí ‘C’ 1-1 Sinera I El Benjamí ‘C’ és sisè amb 27 punts.

Prebenjamí 0-3 Masnou I El Prebenjamí és onzè amb 10 punts.