Reis del gol: Aleví ‘C’ i Veterans passen per un estat de forma espectacular i han aconseguit arribar al final de la lliga en la seva millor versió.

La temporada 2016-2017 comença a arribar a la seva fi per la majoria d’equips de CF Alella. Dos d’ells, l’Aleví ‘C’ i els Veterans, estan acabant la lliga amb les millors sensacions possibles. El conjunt de Pol Lozano és totalment oposat a aquell grup de jugadors irregulars que va obrir la temporada amb moltes dificultats per encadenar bons resultats.

En les últimes vuit jornades, el CF Alella ha guanyat sis partits (18 punts de 24) i ha marcat 34 dianes, quasi les mateixes que en tota la resta de campionat (39). Davant el Sant Pol ‘D’, l’Aleví ‘C’ s’acomiadava del Municipal amb un resultat d’allò més ampli (6-2). Adam Daoud (2’), Adam Zellmer (21’ i 59’), Ander Barrondo (40’ i 44’) i Pau Font (47’) marcarien els gols d’un Alella que és onzè (28).

La força dels Veterans

En relació als Veterans, la plantilla més experimentada del club ho està fent de cine a la Segona Divisió del Vallès Maresme. Després d’esclafar el cuer, un Veterans la Roca que poc podria fer per contenir-nos (2-11), el CF Alella és sisè amb 46 punts.

Els nostres marxaven al descans amb la situació controlada (0-3) i en la represa acabarien de certificar el triomf. Enric Fogo (3), Erik Aymamí, Albert Oliva, Sergi Vives, Jordi Ignasi Mas (2), Xavi i PP marcarien els gols visitants a la Roca. Tan gran va ser la superioritat alellenca que els Veterans no van ser conscients de qui va ser l’autor de l’onzena diana! Per recordar!

La resta de la jornada

Hospitalense 1-0 1rEquip I El 1rEquip és 2º a la Copa Barcelonès amb 6 punts.

Juvenil 5-1 Premià de Mar ‘C’ I El Juvenil és desè amb 30 punts.

UD Cirera ‘B’ 3-2 Cadet I El Cadet és desè amb 33 punts.

Infantil 5-1 UD Cirera ‘D’ I L’Infantil és tercer amb 57 punts.

UD Cirera ‘F’ 0-11 Aleví ‘A’ I L’Aleví ‘A’ és tercer amb 66 punts.

La Llàntia 5-3 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és vuitè amb 45 punts.

Les Franqueses ‘B’ 1-7 Benjamí ‘A’ I El Benjamí ‘A’ és quart amb 53 punts.

Prebenjamí 0-5 Santvicentí I El Prebenjamí és onzè amb 20 punts.