El Prebenjamí ‘A’ S7 aixeca un duel complicat contra el Burriac (5-2), remuntant dues vegades. El Benjamí ‘A’ S10 fa el partit perfecte (0-10)

El Prebenjamí ‘A’ S7 manté les seves opcions de títol de lliga a manca de sis jornades. L’Alella ha guanyat els dos darrers partits i això el manté enganxat a la part alta, en quarta posició, amb 49 punts, a 3 del líder, l’Atlètic Masnou, i amb un partit encara pendent.

Aquest cap de setmana els nostres petits herois sumaven una victòria treballada a casa contra el Burriac (5-2). Tot i la diferència en la classificació, el duel no va ser gens fàcil. L’Alella va haver de remuntar dos marcadors adversos (0-1) i (1-2) per acabar imposant-se.

Joan Garcia, amb dos gols providencials, va rescatar el Prebe en els pitjors moments, quan el Burriac guanyava per 0 a 1 i 1 a 2. A partir del minut 20 i amb el marcador empatat (2-2), els nostres van brillar. Ferran Quintela, Martí Docampo i el mateix Joan Garcia van acabar de capgirar el resultat per establir el 5 a 2 final.

Destaquem també en la crònica del cap de setmana l’espectacular actuació del Benjamí ‘A’ S10 al camp del Cirera. Victòria per 0 a 10 dels nostres en un matx dominat des del minut 2 amb el 0 a 1 marcat per Biel Puertas.

Un partit de 10

Grans sensacions defensives dels nostres, deixant la porteria a zero per segona vegada aquesta temporada. En l’apartat ofensiu, doble hat-trick d’Oleguer Macià i Biel Puertas. També van marcar Miquel Nebot, Martí Galera, Max Llevat i Aitan Ferraris.

Aquest resultat suposa igualar la segona millor marca ofensiva del curs i deixa el Benjamí ‘A’ S10 sisè. Els verds sumen 42 punts i encadenen tres triomfs consecutius. L’objectiu de la cinqueña plaça es lluitarà fins al final.

Prebenjamí ‘A’ S8 6-0 Sant Pol

Juventus 0-5 Benjamí ‘A’ S9

Sant Cebrià 4-3 Aleví ‘A’ S11

Benjamí ‘B’ S10 2-4 Cabrils

Aleví ‘B’ S12 2-4 Juventus

Aleví ‘A’ S12 6-4 Masnou

Infantil ‘B’ 2-6 Premià CE

Premià CE 1-2 Infantil ‘A’