El Juvenil perdia per 4 gols a 1 abans del descans, però va treure el caràcter per remuntar contra el Cabrera (4-5)

L’última jornada de lliga ens ha deixat resultats que poden ser claus de cara al tram decisiu de la temporada. Sens dubte, un d’ells és la reacció protagonitzada pel Primer Equip al camp del Dosrius (3-4), cuer de la categoria. L’Alella va sortir al partit adormit i en quatre minuts ja perdia per 0 a 2.

Els de Carlos Garcia van haver de posar-se l’uniforme de fer feina, reaccionant gràcies a dos gols d’Albert Campos (20’) i Rubio (33’). Llavors va arribar el 3 a 2 del Dosrius, diana compensada per Rubio al 41’ (3-3). L’Alella va poder assolir el rècord de gols de la temporada en un sol partit marcant el definitiu 3 a 4 mitjançant Sergio Sánchez (70’), diana que ens torna a situar sisens i a sis punts del play-off.

Les dificultats viscudes pel Primer Equip no les van viure els Veterans, guanyadors del seu duel contra el Rocafonda (7-1). Quatre gols d’Àlex, i la resta anotats per Jordi Ignasi, Dani i Heider van mantenir la brillant trajectòria d’un Alella que segueix líder invicte amb 26 puntsde 30 possibles i que està marcant 3.7 dianes per partit. Els roig-i-negres són el millor atac de la categoria.

Pas endavant del Juvenil

Sens dubte, però, el gran protagonista del cap de setmana va ser el Juvenil. El bloc de Juan Álvarez va sumar el tercer triomf del curs al camp del Cabrera (4-5), remuntant un 4 a 1 en contra amb caràcter i ofici. L’Alella, sisè amb 9 punts i dos duels pendents, veia com el matiner gol de Sergi Guàrdia era neutralitzat pels locals en menys de mitja hora (4-1).

Per sort, Albert Guàrdia i Jordi Mallafre apareixien abans del descans per fer-nos somiar (4-3). Al final, seria Sergi Guàrdia qui amb dos gols més completaria una remuntada d’èxtasi per l’Alella (4-5).

Mentre el Juvenil guanyava amb èpica, el Cadet i el Benjamí ‘A’ ho feien esclafant dos rivals directes de la zona alta.

Mentre el Juvenil guanyava amb èpica, el Cadet i el Benjamí ‘A’ ho feien esclafant dos rivals directes de la zona alta. El conjunt d’Angel Bonilla va enterrar a gols el Vilassar de Dalt ‘C’(7-1) per posar-se segon amb 18 punts, tres menys que el líder. Albert Espinosa va marcar el 1 a 0 en la primera acció del matx (1’) i posteriorment va fer el segon (19’). A ell s’hi van sumar Gerard Sales (26’ i 27’), Aitor Carrera (36’ i 58’) i Moi (47’).

Pel que fa al Benjamí ‘A’, la plantilla de Sergi Botías encadenava el quart triomf seguit al camp del fins ara segon classificat: el Vilassar de Dalt ‘D’ (0-6). Un hat-trick de Pedro Olba i els gols de Pablo Puertas, Neo Bel i Oriol Roman van assegurar la victòria alellenca. Ara el Benjamí ‘A’ és segon amb 18 punts, a tres del líder. A més, el duel del passat cap de setmana va suposar el tercer cop que l’equip deixa la porteria a zero. Només s’han rebut 10 gols, fet que converteix l’Alella en el millor del campionat en aquest registre.

UE Vilassar de Mar ‘E’ 5-5 Infantil ‘A’ | L’Infantil ‘A’ és tercer amb 13 punts |