Els dos equips superen marcadors adversos contra el Parets (1-2) i el Llefià (4-3), confirmant el seu bon moment de forma amb 3 i 4 triomfs seguits

3 i 4 victòries consecutives. Aquest és el balanç de resultats que presenten el Prebenjamí ‘B’ i el Benjamí ‘A’ en les darreres jornades de competició. La darrera cita abans de la Setmana Santa ha servit per reafirmar el bon moment de forma dels dos conjunts. Tots han protagonitzat dues remuntades èpiques.

El Prebenjamí ‘B’ superava una visita complicada al camp del Parets (1-2), actual cinquè classificat amb 32 punts. En el partit de la primera volta els vallesans es van endur els 3 punts d’Alella (2-3), també per un marcador molt ajustat.

El matx començava amb dificultats, ja que el Parets inaugurava el marcador al final del primer quart (12’) amb un gol de Gabriel Salajan. Abans del descans, però, Nico Sanz apareixia per empatar (21’). La diana de la remuntada la faria Èric, al 34’ de partit, i el marcador ja no es mouria més.

Aquest resultat deixa l’Alella en setena plaça amb 27 punts, empatat amb el sisè, la Juventus. La cinquena plaça, objectiu pel qual volem lluitar, és a 5 punts de marge de l’equip de Carles Gil.

Volem el subcampionat

Completem la crònica del cap de setmana amb el partit del Benjamí ‘A’, guanyador del seu duel a casa contra un combatiu Llefià (4-3).

Els nostres no van poder respirar fins al xiulet final, ja que van haver de reaccionar a dos marcadors adversos (0-1 i 1-2) i al 4 a 3 del Llefià que tornava a situar els badalonins dins del partit mancant encara minuts.

Jan Gil (1’) i Otto (18’) serien els encarregats de neutralitzar el desavantatge inicial (2-2) i Sergi Gargantiel faria els dos gols finals alellencs (30’ i 34’). Aquest resultat permet a l’Alella dormir en la tercera plaça, amb 34 punts. El Montgat és segon amb 35 i l’Espanyol quart amb 33. La lluita per quedar segons a la lliga durarà fins al final del calendari. Som-hi que podeu nois!

Prebenjamí ‘A’ 10-5 Santvicentí

Benjamí ‘B’ 6-4 Vilassar de Mar

Aleví ‘A’ 1-3 Lloreda

Santa Susanna 8-2 Aleví ‘B’

Infantil ‘B’ 3-11 AEILL

Cadet ‘B’ 1-6 Tiana