L’Ajuntament d’Alella ha estrenat els Pressupostos Participatius. Podem aconseguir que es renovin els vestidors!

L’Ajuntament d’Alella ha estrenat enguany el projecte de Pressupostos Participatius. Es tracta d’una iniciativa a través de la qual els ciutadans i ciutadanes poden proposar i decidir el destí d’una part de la partida d’inversions del pressupost municipal.

L’objectiu principal dels Pressupostos Participatius és implicar la ciutadania en la presa de decisions sobre l’ús que es fa d’una part dels recursos públics.

L’Ajuntament ha reservat una partida de 100.000 euros del capítol d’inversions del pressupost municipal de l’any 2023. Un cop s’han definit les propostes que s’han de sotmetre a votació, ara és el torn d’entrar a la plataforma Decidim Alella per escollir quina és l’opció que més us agrada.  

Des del club vam presentar la proposta de renovar els vestidors del camp de futbol municipal. És el darrer capítol que falta per completar la renovació total de la instal·lació, després de la gespa, el bar, les graderies i d’altres actuacions de manteniment que s’han efectuat. El pressupost que s’hauria de destinar és de 40.000 euros i serviria per dotar tots els milers d’esportistes que visiten el camp any rere any d’un espai completament sanejat, ampli, adaptat a la normativa vigent i molt més digne que l’actual.

L’Ajuntament ja ha obert el portal on la ciutadania pot votar les propostes que més li agradaria que s’executessin al municipi. Els vots es poden fer del 6 al 26 de febrer.

Poden votar totes aquelles persones majors de 16 anys empadronades al municipi (incloses les persones que compleixin els 16 anys el 2023). La votació es farà a través de la plataforma Decidim Alella i també presencialment des de Can Lleonart i l’Oficina de Turisme. Es pot votar un màxim d’una proposta per persona.  

Un cop feta la votació, s’informarà la ciutadania de les propostes guanyadores i el calendari d’execució. Està previst convocar un acte públic per donar a conèixer el resultat d’aquest primer procés.

 

VOTA AQUÍ