El CF Alella s’enfronta a un repte d’entitat: provocar la derrota del millor equip de la Primera Divisió: el CD Joan Font

Després de l’aturada de les competicions a causa de la Setmana Santa, l’Alella es prepara per tornar a feina. Sens dubte, un dels encontres més destacats de la jornada és el matx que han de disputar els Veterans. A primera hora de diumenge (8), els nostres gladiadors visitaran el Municipal de Premià de Dalt per enfrontar-se al líder, un Joan Font que s’erigeix com l’equip amb millors registres de tota la Primera Divisió.

Amb 62 punts, els blanc-i-blaus són el conjunt més potent dels 36 que configuren els dos grups de la competició. Han estat tota la temporada entre els quatre primers i acumulen un total de 12 jornades de les 25 jugades gaudint de la condició de líders.

A més, el Joan Font és l’únic bloc de la lliga que ha estat capaç de superar la barrera dels 100 gols (103). El nostre pròxim rival marca més de quatre dianes per cap de setmana i acumula quasi cinc mesos sense caure: l’última derrota la va patir el 12 de novembre de 2017!

Tot i aquestes brillants estadístiques, si hi ha un conjunt que pot derrotar el líder, aquest és el CF Alella. En la primera volta ja vam estar a punt de donar la sorpresa (3-4) i ara encara arribem al partit més en forma: amb 9 jornades consecutives sense perdre i sent quarts amb 47 punts. Som-hi!

El Joan Font acumula quasi cinc mesos sense caure: l’última derrota la va patir el 12 de novembre de 2017!

Oportunitat per créixer

Per altra banda, l’Infantil afronta un matx totalment oposat al dels Veterans, però no menys important. Dissabte (9:15h) toca visitar el Cabrils, cuer de la categoria amb només 5 punts de 45 possibles. El rival que tenim no guanya des de la jornada 2 i ha encaixat 97 dianes. 13 d’aquestes les va anotar el CF Alella en el duel de la primera volta (13-0).

La resta de la jornada

Mataró Athletic-Primer Equip (dissabte a les 16h).

Cadet-Juventus ‘B’ (dissabte a les 13:45h).

Cirera ‘D’-Aleví ‘A’ (diumenge a les 9h)

Canet-Aleví ‘B’ (dissabte a les 9h).

Vilanova del Vallès ‘C’-Aleví ‘C’ (dissabte a les 9h).

Aleví ‘D’-Vilassar de Mar ‘F’ (dissabte a les 9h)

Benjamí ‘A’-Tiana (dissabte a les 11:40h).

Benjamí ‘B’-Mataró ‘G’ (dissabte a les 13h).

Benjamí ‘C’-Aqua Hotel ‘C’ (dissabte a les 10:20h).

Aqua Hotel ‘B’-Prebenjamí (dissabte a les 12h).