Els dos conjunts del CF Alella completen una jornada espectacular, assolint resultats brillants contra el Sistrells i el Cirera

El cap de setmana de futbol al Municipal d’Alella ens va deixar dos resultats espectaculars pels interessos del club. En primer lloc, el Benjamí ‘A’ completava un gran encontre a casa davant el Sistrells ‘B’ (5-0), fins ara quart classificat. Els nostres jugadors van aconseguir deixar la seva porteria a zero per tercer cop a la lliga i es mantenen vuitens amb 40 punts.

Mayral va obrir la llauna, mentre que Unay Olmo va anotar un hat-trick que va decantar el matx a favor de l’Alella. La festa ofensiva roig-i-negra la va completar Eric Martínez, autor del 5 a 0 definitiu. Sens dubte grans minuts per un Alella que va demostrar poder competir amb un dels equips més sòlids del campionat.

Mentre el Benjamí ‘A’ es reivindicava en el seu partit, el Benjamí ‘C’ va encadenar dos triomfs en escassos dies. Després de vèncer els Salesians de Mataró ‘C’ per un contundent 8 a 2, l’Alella tornava a colpejar el passat cap de setmana, tornant a exhibir-se ofensivament.

Mentre el Benjamí ‘A’ es reivindicava en el seu partit, el Benjamí ‘C’ va encadenar dos triomfs en escassos dies.

En aquesta ocasió va ser el Cirera ‘F’ qui es va endur l’ensurt (10-3), encaixant fins a deu dianes en contra. Del 0 a 1 inicial pels visitants es va passar al 8 a 1 local, resultat que no va donar cap opció al rival.

August Téllez va brillar amb llum pròpia anotant tres gols, mentre que Marc Olba, Narcís Xatart i Max Martínez en van fer dos. Pedro Olba, per la seva part, també va ser capaç de sumar en atac. Aquest resultat manté viva la lluita del Benjamí ‘C’ per la segona plaça. Ara mateix l’Alella és tercer amb 51 punts, un per sota del Vilassar de Dalt ‘H’.

Primer Equip 0-1 Tiana | El Primer Equip és sisè amb 43 punts.

Amics del Masnou 0-3 Veterans | Els Veterans és tercer amb 60 punts.

Cadet 1-4 Llavaneres ‘B’ | El Cadet és quart amb 55 punts.

Argentona ‘B’ 1-0 Infantil | L’Infantil és vuitè amb 22 punts.

Aleví ‘A’ (descansa a la lliga) | L’Aleví ‘A’ és tretzè amb 11 punts.

Calella ‘B’ 0-12 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és primer amb 72 punts.

Argentona ‘E’ 3-6 Aleví ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és primer amb 72 punts.

Aleví ‘D’ 11-3 Argentona ‘F’ | L’Aleví ‘D’ és quart amb 50 punts.

Benjamí ‘B’ 5-0 Masnou ‘C’ | El Benjamí ‘B’ és cinquè amb 47 punts.

Prebenjamí 2-1 Joventut Teià | El Prebenjamí és vuitè amb 28 punts.