El Premià de Dalt ‘B’ i l’AD La Llàntia són dos rivals enganyosos. Ocupen la part baixa de la taula, però han competit molt bé contra els primers classificats

El cap de setmana de futbol a Alella ens acosta una jornada de més debuts a la lliga. Menys el Cadet ‘B’, el qual disputarà encara un amistós, tota la resta d’equips del club ja estaran competint de forma oficial.

En aquest context, hem volgut destacar dos partits que poden semblar assequibles, però els hem acabat definint com duels amb rivals trampa. Parlem dels enfrontaments que hauran de jugar els Veterans i el Primer Equip.

A la Quarta Catalana, el CF Alella visita dissabte (16h) el camp del filial del Premià de Dalt. El nostre rival és un dels tres equips de la lliga que encara no ha sumat punts, dada que té un rerefons. El Premià ha disputat dos duels, no tres com la resta, i, a més, ha caigut per molt poc contra els dos líders invictes del campionat: el Sinera (2-3) i el filial del Masnou (2-1).

L’Alella és cinquè amb 6 punts després dels dos darrers triomfs seguits, i la primera plaça està a 3 punts de marge. Si ens mantenim sòlids en defensa com en les dues últimes jornades, podrem optar a la victòria.

El Premià ha disputat dos duels, no tres com la resta, i, a més, ha caigut per molt poc contra els dos líders invictes del campionat: el Sinera (2-3) i el filial del Masnou (2-1).

Un guió similar

Qui afronta un guió similar al del Primer Equip és la plantilla dels Veterans. Diumenge (9h) toca rebre a l’AD La Llàntia, bloc que ve de perdre contra els dos equips que co-lideren la classificació al costat de l’Alella: el Montsant (0-1) i el Pomar (0-3).

Per tant, el seu actual balanç d’un sol triomf (2-3 vs Rocafonda) també és una mica enganyós, ja que a l’AD li ha tocat enfrontar-se contra rivals d’entitat. Els Veterans buscaran mantenir el bon inici de lliga (9 de 9), fent efectiva la seva condició de millor bloc defensiu de la competició (només 3 gols encaixats).

La resta de la jornada

Cabrera-Juvenil ‘A’ (dissabte a les 18h)

Juvenil ‘B’-Cabrera ‘B’ (dissabte a les 18h)

Cadet ‘A’-Cabrils (dissabte a les 16h)

Argentona-Cadet ‘B’ (amistós, dissabte a les 16h)

Infantil ‘A’-Molletense ‘C’ (dissabte a les 14:15h)

Infantil ‘B’-Joventut Teià (dissabte a les 12:30h)

Aleví ‘A’-Parets ‘B’ (dissabte a les 9:30h)

RCD Espanyol ‘C’-Aleví ‘B’ (diumenge a les 10:30h)

Aleví ‘C’-Vilassar de Dalt ‘H’ (dissabte a les 9h)

Atlètic Masnou ‘E’-Aleví ‘D’ (dissabte a les 12:30h)

Llavaneres-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 10:30h)

Tiana ‘B’-Benjamí ‘B’ (dissabte a les 10h)

Benjamí ‘C’-Sinera United ‘D’ (dissabte a les 11h)

Benjamí ‘D’-Vilassar de Mar ‘J’ (dissabte a les 10:30h)

Mataró ‘B’-Prebenjamí (dissabte a les 11:15h)